Flink pike – ikke i dag

I dag hadde jeg eksamen. Det gikk ikke så bra. Jeg gikk, rett og slett. Jeg satt og stirra på oppgavearket, det tomme kladdearket, veggen og oppgavearket igjen, før jeg bestemte meg for at dette, det går ikke. Ikke i dag. Eksamensvakta ble lei seg, jeg tror hun ville gi meg en klem, og hun glemte å spørre meg om legitimasjon. Så sa hun at dette går bra, du kan ta den senere, vil du ha litt papir og vil du gå en tur før du henter sakene dine? Det ville jeg ikke, men jeg ga henne en liten tommel opp, det går fint med meg, på vei ut, og fikk en tilbake.

Etterpå fikk jeg klemmer i sola, fin lunsj, jordbær, vannmelon, sjokoladebolle og sol i parken. Resten av dagen skal Ståle og jeg drikke øl på Grünerløkka og være som disse to:

cute baby animals - Owl Nuzzles

Også skal jeg prøve å tenke at ikke engang flinke piker kan være flinke bestandig. Og at nå er det sommerferie, uansett.

15 tanker om “Flink pike – ikke i dag

 1. det er helt sant. man kan ikke alltid være flink. og det er ikke noe problem, du kan bare ta den igjen en gang! jeg syns du skal skåle for deg selv i kveld. ta det helt rolig, bli susset på og ikke vær lei deg. sommerferie er herlig! 😀 nyt den.

  • Å, jeg blir ekstra glad for fine kommentarer i dag. Jeg skal ta den en annen gang, så det ordner seg. Og jeg skal bli sussa på i kveld. Masse. Takk takk for gode ord!

 2. Det høres ut som du gjorde det rette. NEI, man kan ikke alltid være flink. – Hvis man definerer flink som å ta og stå på en eksamen.

  Alt ordner seg og det er tøft og vanskelig å studere på Blindern. Klem!

  • Det kjentes ut som det rette, i hvert fall. Blindern kan være ganske tøft og vanskelig, ja. I hvert på eksamensdagen! Fint å høre fra ei som har kommet helt i mål at det ordner seg 🙂

 3. Jeg er flink pike. Men jeg er ikke flink bestandig, bare se på meg de siste to ukene.
  Det var tøft gjort av deg.

  Nå er det ferie!

 4. eg er så redd for ugler, men dei to der var nesten berre søte. håpar det går bra med deg. ein blank eksamen er langt frå det verste som kan skje i livet, sant?

  • Jeg synes ugler er de fineste fuglene. Jeg fikk en skikkelig styggfin ugle til jul i fjor, og den bor på nattbordet, hihi. Det går bra med meg i dag, og du har helt rett, det er virkelig ikke det verste som kan skje i livet. Og nå er det ferie!

 5. Sånt er vanskelig – og ganske modig!

  Jeg hadde eksamen i dag, og det var en fire-fem stykker som gikk da man åpnet for å trekke seg. De gamle damene våre ble også lei seg – de er fine.

  • Takk for fin kommentar! De gamle damene (og mennene) er veldig fine. Jeg synes faktisk de gjør det litt bedre å ha eksamen. Vel overstått eksamen, forresten!

 6. Tilbaketråkk: Om å ikke få til, men ikke gi opp | Koffeine

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s