Dylan Moran og drömmadag

På den fine bloggen hysj. du skremmer fisken. fant jeg dette sitatet av Dylan Moran i dag:

how do you fill your day? how does anybody fill their day? I think the truth is, you fill your day most of the time by being in the washing machine of your own mind, thinking, ‘what’s this? when does it stop? am I enjoying it? I don’t know. oh, it’s time to go to sleep. I can’t. I’m worried.’ (…) but, obviously, at times, it’s an enormous pleasure to be alive

Det er så fint at jeg tenker Dylan Moran, for en fantastisk fyr du må være. Også passer det så bra med dagen i dag, som jeg har brukt til å svinse rundt i min drömma-kjole, le av en liten søt gutt som gliste og var lykkelig, kysse, drikke kaffe, spise nektariner, ha bare tær i gresset, møte venninner i parken, ligge i gresset og se opp på himmelen og bare kjenne at akkurat i dag, akkurat nå, er livet ganske godt.

Reklamer

21 tanker om “Dylan Moran og drömmadag

 1. Å! Dylan Moran er kanskje den mest morosamme mannen eg veit om, og om du ikkje veit heilt kven han er burde du sjå på Black Books, og berre le og le.

 2. Hihi, jeg vet veldig godt hvem han er. Black books er en av yndlingsseriene mine, har sett alle episodene sikkert fire ganger. Dylan Moran og Bill Bailey er de eneste standup-komikerne jeg ler av også. 🙂

 3. takk for gode oslo-tips! Dei skal med i reiseveska :O)

  Herleg stemning her på bloggen din, plutseleg var eg på bunnen av sida ;O)

 4. Har aldri hørt om Dylan Moran.. bør jeg skamme meg?
  Fint sagt var det i hvert fall.
  Og det høres ut som at du brukte 22 juni til vidunderlige ting 🙂

  • Du trenger ikke skamme deg, men jeg synes du snarest bør se noen episoder av Black Books. Det er britisk humor på sitt aller, aller beste! Veldig karakterbasert, så serien blir morsommere jo mer du ser, og har stor gjensynsverdi. Ellers kan du søke opp Dylan Moran på youtube, og se artig standup. 🙂

 5. fin fin fin kjole. skal du kanskje til harstad i sommar? i så fall synes eg at vi skal gå på kafé, særlig når vi ikkje kjennar kvarandra, da blir det ekstra fint.

  • Takk! Jeg vet ikke om jeg skal til Harstad i sommer, plutselig er ukene fylt opp av mange (fine) planer. Men jeg har veldig lyst til å komme til Harstad om sommeren, for jeg har bare vært det om vinteren før. Og jeg er alltid med på kafé. (:

 6. han er en fantastisk fin fyr, ja, men han drikker kanskje litt for mye vin for min del.

  men jeg er superglad for at han finnes.

  • Bernard i Black Books drikker veldig mye vin, men jeg vet ikke om Dylan Moran gjør det. Jeg synes bare han er så herlig, masse vin eller ei! Og er veldig glad for at han finnes (:

 7. åh åh åh åh åh dylan moran og black books og latter og smil og alt mulig! han er fantastisk. og hadde jeg visst at jeg ble nevnt her før så hadde jeg neid og takket og gitt deg mental-kake. suss.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s