Litt glede i en boks

Noe av det beste som finnes, er å åpne postkassa og finne ei pakke fra play.com, med for eksempel sesong seks av Gilmore girls inni. For selv om jeg har sett alt sammen før, er det fint å ha episodene der, sånn at jeg kan sette dem på hvis dagen er grå. Og vite at alt blir litt bedre da.

Reklamer

11 tanker om “Litt glede i en boks

  1. Det er ingenting som er finere enn Gilmore Girls. Jeg gråter, ler, hviner og flirer like inderlig hver eneste gang. Og det er ekstra fint når jeg sier replikkene før de sier det selv.
    Åh, jeg vil flytte til Stars Hollow. Jeg vil være venn med Lorelai og Rory, og jeg vil gi en klem til Kirk bare fordi han er så rar. Og en klem til Richard også, for han er så god.

  2. Det er godt å ha en slik serie. Jeg har ikke sånn supersans for ‘Gilmore Girls’, så jeg ser på ‘Kingdom’ eller ‘Jeeves & Wooster’ når jeg vil muntres opp med koselige søndagsaktige serier. Å, eller ‘All Creatures Great and Small’.

    • Det kan jo hende det er Jess hun ender opp med til slutt (: Ellers så liker jeg faktisk Logan, selv om jeg tror jeg kanskje er den eneste. Han smiler fint.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s