Kaffe og kickstart mot tristesse

På dager der jeg våkner med samme tristheten som jeg sovna med, må jeg gjøre noe fint for å få til dagen. I dag var en slik dag, med en slik morgen. Jeg ville helst bare bli liggende under dyna, gjemt fra verden, men verden venter jo på meg hver dag, det er ting jeg må gjøre og det var det i dag også. Så da bestemte jeg meg for å spise frokost på Food Story, jeg spiste en kickstart (hjemmelaget müsli med yoghurt, frukt, bær og honning) og drakk svart kaffe til. Mens jeg spiste frokost leste jeg blogger jeg er glad i og kikka på en fin mamma med en smilende baby som veiva med armene.

Og plutselig kom min kjære, som jobber like i nærheten, og han fikk verdens lengste klem og et så glad jeg er for å se deg i øret. Jeg fikk påfyll i kaffekoppen min, og da Ståle måtte gå, ble jeg sittende å planlegge norsktimen jeg skal ha i morgen. Jeg er nemlig i praksis på en ungdomsskole denne uka. I morgen skal jeg snakke om litterære virkemidler og lese fra Herman av Lars Saabye-Christensen. Jeg synes det er like spennende og gøy som skummelt. (Ønsk meg lykke til?) Og sånn ble den morgenen fin, og resten av dagen også.

Reklamer

12 tanker om “Kaffe og kickstart mot tristesse

  • Ja, kickstart er supergod. Luksus å spise det på en hverdag! Men noen ganger kan akkurat sånne ting gjøre at dagen blir veldig mye bedre, og da er det greit, tenker jeg. (Og norsktimen gikk ganske fint!)

 1. så fint.
  og lærer-ine = ja!

  food story er så bra, på menyen står det
  vegetarianer? spør oss, vi ordner!

  også gjør de det
  også sier jeg mmmnam
  og legger igjen lapp der det står
  mmmmmnam.

  • Ja, Food Story er kjempebra! Jeg liker meg der. (: Har ikke bedt dem ordne vegetar til meg enda, for jeg har bare spist kaker og kickstart og drukket kaffe. Men vil be dem ordne noe snart. Nam!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s