Sunn høstsnacks

Jeg har dilla på dette om dagen: knallrøde, små norske epler skåret i tynne båter med økologisk peanøttsmør, hjemmelaget müsli og kanel på. Masse sunne næringsstoffer, ikke noe sukker, kjapt & enkelt å lage og ikke minst veldig godt. Og ekstra godt med noen jordbær til.

Oppskrift på hjemmelaget müsli kommer veldig snart, forresten.

Reklamer

11 tanker om “Sunn høstsnacks

  1. Nam! Jeg har bare kommet på å hule ut kjernen og å fylle dem med rosiner og strø over kanel. Gleder meg til å prøve denne! Har noen epler liggende som ikke smaker noe videre.

  2. Oi denne bloggen var skikkelig fin – har sett du kommenterer hos Sigrid ofte, og nå angerer jeg på at jeg ikke har klikket videre til din blogg før nå. -i

  3. Mmm 🙂 Kan i øvrig anbefale mandelsmør. Noe dyrere, men så mye bedre. Gleder meg til å lese din oppskrft på Müsli. Stor klem fra København!

    • Mandelsmør er mye bedre, men veldig mye dyrere enn peanøttsmør her i Norge. Et lite glass mandelsmør koster 100 kroner! Mens et stooort glass peanøttsmør koster 75. Så jeg får holde meg til peanøttsmør fram til jeg får utstyr til å lage eget mandelsmør. Mandelsmør er sikkert kjempegodt på epler… (:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s