Vi kan gjøre en forskjell

Blir du opprørt av avsløringene om dyremishandling i pelsbransjen? Har du lyst til å gjøre noe – men vet ikke helt hva? Her kommer noen helt konkrete forslag til hva du kan gjøre hvis du vil være med å påvirke politikerne til å forby pelsdyroppdrett.

  • Send en e-post til regjeringspartiene med oppfordring om å legge ned næringa. Arbeiderpartiets e-postadresse: dna@dna.no. Senterpartiet sin e-postadresse: epost@senterpartiet.no. Sosialistisk venstreparti sin e-postadresse: post@sv.no. (SV er eneste norske parti som går inn for å nedlegge pelsdyrnæringa – det man kan be SV om er å øke presset på AP og SP.)
  • Dyrevernalliansen har laget en oversikt med fem gode grunner til å forby pelsdyroppdrett. Spre gjerne denne linken på facebook, twitter eller egen blogg. Disse punktene kan man også bruke i e-post til regjeringspartiene.
  • Skriv under på opprop for å forby pelsdyroppdrett.
  • Meld deg inn i facebook-gruppa Forby pels nå, og inviter dine facebook-venner til gruppa.
  • Meld deg gjerne inn i en av dyrevernorganisasjonene som jobber aktivt for å forby pelsdyroppdrett. Dyrevernalliansen, Dyrebeskyttelsen og NOAH – for dyrs rettigheter gjør alle en viktig jobb for dyrene – og med flere medlemmer får de større innflytelse.
  • Bli med på NOAHs fakkeltog mot pels lørdag 13. november. Se her for oversikt over tidspunkter i de ulike byene.

Til slutt, et fint sitat fra en fin forfatter, med håp om at det nytter å prøve å endre verden til det bedre. Jonathan Safran Foer skriver:

Things were as they were before, but they will be different now. Things will be better. We will be better.

5 tanker om “Vi kan gjøre en forskjell

  1. Veldig bra innlegg! Har meldt meg inn i Facebook-gruppa og signert oppropet. Og skrevet om saken i egen blogg. Flott at du viser til konkrete tiltak. Har lenket til deg i bloggen min 🙂

  2. Tilbaketråkk: gode nyheter « vaarloek

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s