Fin frisyre

I morgen skal jeg til frisøren, og jeg har litt lyst til å vise henne denne akvarellen (kunstneren heter Amy Abshier Reyes, og har en fin Etsybutikk):

Omtrent akkurat sånn vil jeg ha håret mitt. Men man kan kanskje ikke vise frisøren en akvarell? Eller, kan man? Satser på å bli januarfin i morgen uansett!

Reklamer

10 tanker om “Fin frisyre

    • Jo, jeg var det, for akkurat en måned siden. Men jeg ble ikke så veldig fornøyd (lærling-klipp). Føler meg lite vel sånn det er nå, så da går jeg heller og får det ordna.

  1. Veldig fin frisyre! Det er sikkert bedre å ta med en akvarell enn å sitte og vifte med hendene slik jeg gjør. Akkurat det er veldig avhengig av at frisøren og jeg snakker samme hånd-vifte-språk. Lykke til!

  2. Ta det med du. (superfint,forresten) Jeg hadde med et bilde da jeg skulle klippe lugg, og jeg trodde jeg skulle føle meg kjempeteit, men hun smilte og sa: fint, da skal det bli sånn. Så egentlig lønner det seg bare, hihi. Gleder meg til jeg skal til frisøren og klippe tuppene og gjøre det fint, om en ukes tid. Da er jeg i Oslo igjen og klar for nytt semester. 🙂

  3. det kommer kanskje an på om frisøren er teit eller fin? fine frisører er fint. jeg har møtt to sånne. hun ene driver ekeli damefrisør alene, det ligger på tveita, og hun andre var finedamen som klippet meg på balanzera.

  4. Tilbaketråkk: Ny på håret | Koffeine

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s