Mandagsfrokost

På en mandag morgen er det ekstra fint å sove til man våkner, og rusle inn på kjøkkenet til en vase med vakre tulipaner.

Også er det herlig å ha igjen fire scones fra søndagsfrokosten, som kan varmes i ovnen og bli akkurat som nybakte igjen. Og en stor kanne med kaffe, fine kopper og verdens trøtteste kjæreste i stripete genser. Ha en god mandag – gjør noe fint!

Reklamer

8 tanker om “Mandagsfrokost

 1. jeg skal spise middag med bestevennen og gå på kino.

  gluff gluff, tenker på mye. jeg vil også ha blomster i vase. jeg får dårlig samvittighet av å kjøpe blomster som ikke vokser i jord, er det ikke rart? eller teit? jeg skulle ønske jeg klarte å la være. jobber med det da.

  også leste jeg feil! jeg leste verdens søteste, ikke verdens trøtteste. rart. men han er kanskje begge deler?

  • Høres ut som en fin mandagsplan! Jeg synes ikke man skal ha dårlig samvittighet for å kjøpe avskårne blomster. Det er noe av det fineste som finnes! I tillegg finnes the fair trade-roser, tenk så fint.
   Og ja, begge deler passer liker fint.

 2. Jeg spiser scone med nøtter og frukt fra United Bakeries, den er kjempegod. Tok den med meg hjem til tekoppen og pensumboka. Håper du får en fortsatt finfin mandag!

 3. Nå er mandagen nesten over, men det er fint å lese at du har kost deg! Sol og scones og blomster, det er ikke dumt! Jeg sto opp tidlig og har hatt en masse franskforelesninger, lest pensum med tekopp og telefonert med en venn i Paris. Fin start på uken!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s