Søndag

Søndagen starta vi med en god og lang frokost. Med ferskt brød, hjemmelaget granola og svart kaffe.

Vi fikk somla oss ut akkurat til å rekke litt dagslys. Søndagsturen gikk til Botanisk hage.

Der er det mange fine trær.

Og et veksthus! Med gigantiske vannliljer, som ligna mest på monsterplanter når man så stilkene og blomstene og det hele. Inne i veksthuset kjentes det ut som en skikkelig varm og regnfull sommerdag, og jeg ville helst gått rundt der inne i en fin kjole og småsko.

Denne planta som ut som en kjempestor aloe vera-plante. Den var like stor som meg, nesten.

Og disse ligna på tulipaner.

Vi gikk hjem om Tøyenparken, og der var det masse liv med aking og folk som lufta hundene sine. Veldig koselig. Og når sola gikk ned, var det utrolig fint lys.

Resten av dagen har vi brukt til å se film, drikke kakao og blunde på sofaen. Snart skal vi lage risottomiddag, og ellers skal jeg bare lese bok og drikke te. Har dere hatt fine søndager?

 

Reklamer

13 tanker om “Søndag

 1. Ooh, søndagsturer og vannliljer er fint. For en strålende solskinnsdag dette ble! Jeg har hatt radiosending med band på besøk, og så har jeg laget og spist dejlig middag med Taran, og nå har vi nettopp sett film og pist boller. Digg!

 2. Fine søndagen! Jeg har sovet lenge, blitt pleiet for forkjølelse med te og sjokolade av snill kjæreste, og forspist meg på popcorn på kino etterpå. Ikke så verst det heller,hihi.

 3. Botanisk hage! Å det minner meg om da jeg var liten. Men jeg har ikke vært der på mange år:( Ville bare si egentlig at jeg syns det var utrolig hyggelig å finne en vegetariansk blogger! Selv er jeg det som på godt norsk heter pescetarianer dvs jeg klarer ikke helt å holde meg unna torsk og ørret og slikt en gang i blant og tenker at det er bedre å gjøre noe enn ingenting. Forøvrig leste jeg sitatet ditt fra Eating Animals, jeg er helt forelska i Jonathan Safran Foer. Har du lest Extremely Loud and Incredibly Close også? Også joda, min søndag har blitt dedikert til den franske revolusjonen, sciences politiques, og nå makroøkonomi, med et særdeles hyggelig innslag av en oppdagelse av Parc de Champagne, dit skal jeg nok igjen.

  • Jeg spiste fisk veldig lenge etter at jeg slutta å spise annet kjøtt, men plutselig føltes det ikke riktig lenger. Det eneste jeg savner er egentlig bacalo (: Og det er absolutt bedre å gjøre litt enn ingenting, jeg tror verden ville blitt et veldig mye bedre sted hvis flere tenkte sånn.
   Jeg har lest halve (!!) Extremely Loud and Incredibly Close. Jeg tror jeg ble distrahert av en annen bok. Skal lese den på nytt snart. Vi har den i bokhylla.
   Å, du bor i Paris? Så herlig! Og det hørtes ut som en flink søndag (:

  • Det synes jeg du skal! Det er veldig fint der. Aller finest om våren så klart, men det er veldig fint å være inne i veksthuset om vinteren. Som å komme inn i litt tropesommer, også er det vinter ute.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s