En oppfordring

(Illustrasjon: kuro-risu)

I dag har jeg sendt tjue e-poster, til tjue forskjellige politikere i Arbeiderpartiet. Det har jeg gjort for å oppfordre dem til å stemme for en avvikling av den norske pelsindustrien på Arbeiderpartiets landsmøte i april.

Dyrevernalliansen har laget en side med forslag til hvilke politikere man kan skrive til. Jo flere man skriver til, jo flere kan man påvirke. De har også laget et forslag til hva man kan skrive. Dette er det jeg skrev:

Kjære (politikers navn)

Jeg skriver til deg for å oppfordre deg til å stemme for en regulert avvikling av den norske pelsindustrien under Arbeiderpartiets landsmøte i april.

I befolkningen er det en bred motstand mot oppdrett av pelsdyr. Ved neste valg vil jeg stemme på et parti som tar dyrene – og velgerne – på alvor, og sier nei til en industri som baserer seg på systematisk dyremishandling. Jeg ønsker ikke at mine skattepenger skal være med på å subsidiere en slik industri.

Du er med på å avgjøre om Arbeiderpartiet er et parti jeg kan stemme på ved neste valg.

Vennlig hilsen (ditt navn)

Skriv din egen tekst, eller kopier gjerne teksten jeg har skrevet. Send til så mange politikere fra Arbeiderpartiet du greier. Sammen kan vi få lagt ned pelsindustrien!

3 tanker om “En oppfordring

  1. Det er bra. Jeg har vært med i et utvalg i landbruksdepartementet en gang, som jobbet veldig mye med etikk omkring dette temaet. Etikk i forbindelse med husdyrhold. Det var veldig spennende.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s