Sommardröm

(Alle bildene er lånt og gjengitt med tillatelse av Glamourbibliotekaren.)

I sommer drømmer Ståle og jeg om å reise på bilferie til Sverige, nærmere bestemt til Mollösund. Vi har lyst til å bo på pensjonat i et lite rom med balkong, spise lange frokoster med mange kopper kaffe, bla sakte i fine bøker, dra på oppdagelsesferd i området med bil eller sykkel, gå rolige turer i sval kveldsluft, rusle i idylliske gater, spise god mat og bare ta livet som det kommer.

Og etter noen dager, kanskje sette kursen for Göteborg og bo på hotell, drikke øl på Hagabion, kikke i fine butikker, gå på museum og fika fika fika.

Reklamer

11 tanker om “Sommardröm

  1. Vi hadde bilferie i Svergie i fjord, i nord svergie da riktig nok. men det var eventyrlig fint. Nydelige små byer. Masse fine vegetar spisesteder, fine mennesker og masse sol.

    Butikker med små rare ting. Hus som lå midt i en innsjø. Små pensjonater drevet av pensjonister for moroskyld. Stor campingplasser med kanoer. Og sommerglede.

    Anbefaler det abselutt 🙂 håper dere får en fin ferie uansett.

  2. Du kommer helt sikkert til å trives der 🙂 En veldig koselig liten by og et nydelig lite pensjonat. Og – som du ser av bildene mine – god frokost på glassverandaen!

    hilsen Glamourbibliotekaren

  3. Høres ut som en herlig sommerferie! Jeg var i Grythyttan i Hällefors for tre år siden, og det var det koseligste lille sommerstedet. Helt fantastisk og lindgrensk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s