Kribling

Plutselig, helt ut av det blå, slipper Anna Järvinen ny plate, og det får det til å krible i magen min. Selv om jeg ikke har hørt den enda. For jeg bare vet at det kommer til å være så fint, så fint.

Reklamer

13 tanker om “Kribling

    • Ja! Hun er en av mine absolutte favoritter, og hun fortjener så mye mer oppmerksomhet enn hun har fått. Det første albumet hun ga ut er Jag fick feeling, du kan jo starte med det. Ei helt fantastisk plate fra første til siste spor!

  1. Takk for tips! Det er deilig å kunne finne musikk som snakker rett til deg og som gir deg den ordentlig gode følelsen:)

  2. hører nå! fine Anna. husker ennå hvor happy jeg ble da hun svarte meg på myspace. jeg hadde vel sagt eller spurt at (eller om) hun kom til oslo snart. og hun svarte at hun kom til by:Larm. og så var jeg på konserten på Cosmopolite (da det fremdeles lå i Møllergata) og fikk signert plata og torde egentlig ikke si noe anna enn det. eller kanskje jeg bare ikke hadde noe å si. men dødsfin konsert, sykt fin. 2008 ass. for et år.

    • Vi var og så henne på Victoria for en stund siden – et par år, kanskje? – og hun var helt fantastisk på scena. Fineste konserten jeg har vært på. Vi hang litt rundt etterpå, i tilfelle hun skulle komme ut, og det gjorde hun! Vi fikk sagt at vi synes hun er best i verden, og hun smilte masse og ga oss en klem. Superfin dame! Håper hun kommer til Norge igjen snart.

  3. Nå fikk jeg ikke lov til å svare mer, men den vil nok koste 179. Kan bestille i morgen på jobb:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s