Blomster

I dag har Ståle og jeg vært på blomsterhandletur. Vi kjøpte lyng, som jeg har planta i blomsterkassa på den franske balkongen. Lyng er kanskje mer høst enn vår, men jeg falt veldig for den, så den fikk bli med hjem.

Også kjøpte vi en mini-ildtopp. Rosa!

Og en stor ildtopp, helt hvit.

Og dessuten en husfred i en skikkelig fin potte med roser på. Jeg liker husfred veldig godt, det ser ut som en plante man kan frisere. Også har den så bra navn. Husfred. Fint.

Reklamer

13 tanker om “Blomster

 1. Så fine blomster du har kjøpt! Jeg liker også husfred, men klarer ikke alltid å holde dem i live – jeg er flinkest med sukkulenter.

  • Håper jeg klarer å holde den i live en stund, i hvert fall. Fikk beskjed om at den skal holdes jevnt fuktig, og vannes ved å bli plassert i en skål med vann, slik at den kan drikke selv.

  • Man får litt jord under neglene når man planter planter vet du. Jeg for min del skulle gjerne hatt en hel hage, slik at jeg kunne ha jord under neglene hele sommeren!

   Takk det samme, og god helg til deg også!

 2. ååå, jeg savner å ha blomster, har ingen plass til dem. når jeg flytter i juli SKAL jeg ha blomster 🙂 når jeg var liten hadde vi en stooor husfred som levde på kaffe.

  • Vi har heller ikke så god plass til blomster, jeg bare finner en plass til dem. Mangler godt dagslys, så det er ikke så mange planter som trives her. Drømmer om et hus med mange vinduskarmer!

 3. Du har så vakker blogg! Jeg oppdaga den igår, igjennom Søstrene Suses, igjennom Glamourbibliotekarens. Og nå har jeg lest meg bakover helt til slutten av november (selv om jeg egentlig burde lese pensum). Gleder meg til å lese resten!

  Det er sterkt at du skriver om tunge dager, og nydelig at du samtidig får fram hvor fint livet ditt virker å være. Jeg kjenner meg igjen i flere av tingene du skriver. Jeg er dog ikke så heldig som har så fin kjæreste, vil også ha en slik en! 🙂

  Takk for en veldig fin blogg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s