Her bor vi: soverom

For ei god stund sia, da jeg hadde spørsmålsrunde på bloggen, lurte Hanne på om jeg kunne vise noen bilder fra leiligheten vår. Jeg tenkte det passet fint som egne innlegg, og ville vente til det ble vår og litt lysere før jeg tok bilder. Nå er det vår og lysere, så her kommer første innlegg – med noen bilder fra soverommet vårt.

Her sover vi! Med Anna Järvinen og noen sommerbilder over hodet. I ei seng som trenger ny overmadrass, med dyner som krøller seg inni trekket og ekstra puter til å ha i ryggen hvis man vil sitte i senga og lese bok.

På nattbordet har vi en liten blå himmel, som jeg har fått av fine Synne. Og en Harry Potter-bok med en liten skilpadde som kan danse på, så klart.

I et hjørne står en liten kommode med ei lita lampe, et smykkeskrin og et bilde som ei tante broderte for veldig mange år sia på.

Over kommoden henger et lite speil som jeg pleier å sminke meg ved. Det har jeg kjøpt på loppis i Løten for tjue kroner.

Og når jeg skal gjøre skolearbeid kan jeg sitte her, med Mummi-kalender å kikke på, en stor kopp kaffe, planter og myke sokker.

Reklamer

11 tanker om “Her bor vi: soverom

  1. Så fint det er hos dere! Min farmor har den kommoden i en større versjon, og jeg har nattbordet hjemme hos meg, hihi. ❤

  2. Hurra for at du la ut bilder, det har jeg jo såklart venta litt på:) Jeg så nemlig for meg at dere hadde det veldig koselig, og det har dere jo. Elsker kommoden og den dansende skilpadda, og vi har lik Mummikalender!

  3. Heia Løten, der bor jeg!

    Ikke store plassen, men er da ganske så koselig for det om. Særlig når man kan finne fine loppisfunn 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s