Til å plaske i

Jeg skulle gjerne gått sommeren i møte med en av disse i skulderveska (på vei til stranda, altså)! ModCloth har utrolig fint badetøy, som ser ut som det er flatterende for jenter med litt former. Jeg har lite lyst på en minibikini, jeg synes det er mye finere når badetøyet dekker litt. Også liker jeg veldig godt modellene til ModCloth, de har valgt skikkelig fine jenter i ulike størrelser og fasonger. Forfriskende, synes jeg!

Reklamer

16 tanker om “Til å plaske i

 1. Eg er så einig! Slit veldig med dagens minibikiniar, trives veldig dårlig i dei. Hadde vore fantastisk å gå sumaren i møte med ein slik for handa!

  • Trives også dårlig i dem. Håper jeg finner noe slikt i en butikk i Norge, det blir litt dyrt å bestille fra USA, når man får på frakt og mva. Skal holde utkikk, og om jeg finner noe, får dere helt sikkert høre det 🙂

 2. Jeg er helt enig! Modcloth har så mange fine badedrakter og bikinier. Jeg fant en lignende rød og hvitprikkete på Kappahl i fjor, men den satt ikke så godt jeg skulle ønske. Men Modcloth er de som har skjønt det, altså.

 3. De er superflotte! Tror flere norske butikker vil kjøre den stilen i sommer. Blant annet kan man finne liknende bikinier i Lindex. Uvisst om de sitter like godt, men verdt å sjekke! 🙂

  • Jeg så antydninger til det i fjor (bl.a en fin, prikkete, blå en på Kappahl som jeg tror Julie M. har) – så vi får bare håpe det kommer mer i år!

 4. Så fine. Liker at modellene er i alle størrelser og ikke standard spraybrun og syltynn 🙂

  Det er dette som er fint. Det er ekte.

 5. Min er fin og fra KappAhl ja! Dorthe Skappel sine badedrakter er superfine, men dyre! Og dyrt er ikke alltid bra: Hadde kjøpt dyr NIKE badedrakt for å ha på når jeg var støttekontakt i Pirbadet. Etter tre!!! bad sier hun jeg er støttekontakt til; «Julie! Jeg ser jo alt du har i den badedrakten der jo!».
  – Helt gjennomsiktig forran og bak!!!

 6. Så fine! Jeg er på utkikk etter en badedrakt, men alt jeg finner i butikkene er minibikiner. Forhåpentligvis kommer det flere når det er nærmere sommeren 🙂

  • Har tatt en runde i kjedebutikkene i helga, og der var det sørgelig badedraktutvalg! Heller ikke særlig mange bikinier som dekker mer enn aller nødvendigst. VI får holde utkikk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s