Pusterom

Innimellom lesing og slitenhet og følelsen av ikke å ha tid, ikke rekke, har jeg hatt små pauser i bakgården, med røde ballerinasko, kaffe i fine kopper på et lite pledd, snusing på kirsebærblomster, røde lepper og kjæresten rett ved sia av, med ei hånd det er trygt å holde i.

Reklamer

12 tanker om “Pusterom

 1. Sånt er så viktig, veldig fort å glemme, men veldig veldig viktig ❤
  Håper det går fint med alt du har å gjøre, jeg heier iallefall på deg!

 2. Vi rekker det! Jeg har ikke stått opp før elleve en eneste dag i eksamenslesingsperioden og rukket å trene, lese, rokke med rokeringen og se alle seriene jeg følger med på. Jeg legger meg som regel klokken 12. Jeg er kanskje supereffektiv, men føler ikke det selv. Du rekker det! Du klarer det, fordi du er fantastisk! Og fin 🙂

  • Ja, vi rekker det! Jeg prøver å fortelle meg selv det hver dag, takk for at du minner meg på det! Og du – jeg tror du er supereffektiv. Og veldig flink!

 3. Du er flink ! Viktig med pauser og påfyll og gode øyeblikk selv i travle perioder – da blir man mer effektiv i det man gjør, ikke minst husker man bedre det man har lest! Lykke til og fortsett å nyte øyeblikkene. Det fortjener du.

 4. For et koselig lite collage! Fortsett å fokusere på de små og fine tingene, så takler du de litt større og skumlere tingene helt uten problemer! Vi sees i morgen, søte!

 5. Så fint!

  Så deg på TV i dag morges, i et par sekunder tenkte jeg «hun kjenner jeg!» og så skjønte jeg det var deg:) Du gjorde veldig fin figur!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s