Frokost

Med et fint lyseblått brett fra IKEA, fargerik Marimekko-serviett, en av favorittkoppene mine, nypresset kaffe, levende lys og koselige blogger å lese blir en helt vanlig onsdagsfrokost egentlig ganske fin.

Resten av dagen skal jeg sitte ved det lille skrivebordet mitt og skrive oppgave. Det er egentlig ganske greit når jeg kan drikke så mye kaffe og te jeg vil, høre på musikk og kanskje gå en tur til Botanisk hage i løpet av dagen. Ha en fin onsdag!

Reklamer

7 tanker om “Frokost

  1. For et fint brett!Jeg har samme mønsteret på servietter jeg har kjøpt på IKEA, og liker de veldig godt:) Så flink du er som skriver oppgave! Jeg har ikke klart å komme meg i gang i dag, så håper virkelig at inspirasjonen kan dukke opp snart. Det var et veldig koselig bilde! Lykke til med skriving:)

    • Å, sånne servietter skal jeg kjøpe ved neste IKEA-tur. Det blir nok en stund til, men greit å ha en liste på forhånd. Er ikke helt i gang enda jeg heller – men snart! Lykke til med det du skal gjøre også!

  2. Det er viktig med slike fine frokoster, å kose deg litt før man skal skrive er en bra ting. Lykke til med oppgaven, heiaheia.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s