Maija Isola’s classic pattern was born in 1964 shortly after Armi Ratia had announced that Marimekko would never print a floral pattern

På soverommet har vi en stol som jeg har arvet av mamma, og som mamma før det har arvet av noen andre. Den har vært malt i utallige farger, og blitt trekt om mange ganger. Nå var det min tur!

Jeg valgte å male stolen lysblå, og trekke om setet i et stoff med det klassiske mønsteret Unikko fra Marimekko.

Jeg synes det ble veldig fint!

Og dere – i dag skinner sola i Oslo. Mon tro om det er marked på Birkelunden? God søndag!

20 tanker om “Maija Isola’s classic pattern was born in 1964 shortly after Armi Ratia had announced that Marimekko would never print a floral pattern

  • Ikke vanskelig (: Du trenger en stol med løst sete, sandpapir, en klut til å vaske stolen med, en ganske tynn pensel, aviser til å legge på gulvet, maling og stoff. Og radio + litt tålmodighet.

 1. finfinfint! åh er det ikke deilig at solen er ute? det kjennes litt kaldt ut enda her jeg sitter med verandadøren åpen, men jeg løper nok ut i parken snart:)

  • Jepp! Soverommet er ferdig, bortsett fra at jeg skal henge opp noen bilder jeg har bestilt. Stue, kjøkken, bad og gang neste! Woop, woop!

 2. Flinka! Så gøy at dere driver å pimper leilighet! I Dublin ble det stille da gjestene dro og nå regner det som det bare kan regne i Dublin. Men da har man ingen unskyldning for å ikke pakke og vaske!

 3. Så utrolig fin:D Det stoffet er så kult, og blåmalinga var jo helt nydelig:) Jeg elsker å pusse opp, male og snuppe som jeg og mamma kaller det. Det er når man flytter på ting, tar bort, setter inn noe nytt, maler litt. Gjør små endringer som gjør stor forskjell i hjemmet:) Jeg abonerer på det mest fantastiske interiørmagasinet. Det heter Rom 123. Anbefales:)Håper du har det fint.Vi ses kanskje på jobb snart? Ha en fin søndag!

  • Hihi, «snuppe» synes jeg var et fint verb! Har lett etter et interiørmagasin jeg kan like – tror jeg har lyst til å abonnere på det svenske Kloka Hem. Og ja – vi sees snart på jobb, jeg begynner på onsdag! (:

   • Koselig:)Da ses vi, for jeg begynner da jeg også:) Kloka Hem.Det må jeg sjekke ut:)

 4. Ble inspirert av Kroppen Min-innlegget ditt, så har linket til deg i et innlegg i dag. Håper det er ok;)
  Fin stol!!
  Janni

 5. Åh, det mønsteret er jeg så glad i. Stolen ble superfin, Ine! Forresten så gleder jeg meg til å sees i neste uke, og så hadde jeg det så koselig i kveld!

  • Er veldig fornøyd med den! Putetrekk i samme stoff (måtte kjøpe en hel meter, hihi) er neste DIY-prosjekt (: Gleder meg også til vi sees til uka, og ja! – det var en veldig koselig kveld!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s