Kjøttfri mandag: Massamun curry med quorn og grønnsaker

Plutselig var det lenge siden forrige Kjøttfri mandag-post. Men her kommer en ny oppskrift – som er veldig lett å lage, og som smaker veldig bra.

Til to personer trenger man:

  • 1/2 boks massamun curry grytebase fra Ica (let i hylla med hermetikk)
  • Kokosmelk, etter smak
  • 1/2 gul løk, i skiver
  • 2 gulrøtter, i tynne staver
  • 1/2 grønn paprika, i tynne staver – hvis man vil
  • 1 pose quornbiter (fås kjøpt på større matbutikker eller helsekostbutikker)
  • Olje
  • Ris
Sånn gjør man:
  • Varm olje i en passelig stor gryte. Stek løk og quorn i noen minutter. Tilsett resten av grønnsakene, stek videre under omrøring en liten stund.
  • Ha grytebasen oppi gryta, gjerne sammen med litt kokosmelk (jo mer kokosmelk man tilsetter, jo mildere blir smaken).
  • La det småkoke i 15 minutter.
  • Kok ris i mellomtida, og værsågod middag!

God kjøttfri mandag!

Advertisements

6 thoughts on “Kjøttfri mandag: Massamun curry med quorn og grønnsaker

  1. Nam nam, enig med mamma over her 😉

    Corn er genialt, bare synd det er så dyrt.. Håper flere og flere oppdager dette produktet slik at etterspørselen blir større -og prisen går ned!

  2. Mmm, det så godt ut! Vi tenkte visst ganske likt da vi pønsket ut hva vi skulle ha som kjøttfri mandagsrett i dag 🙂 Har ikke prøvd corn før selv, men det bør jeg kanskje?

    • Haha, ja! Deres så hakket bedre ut da – helt hjemmelaget. Men grytebasen funker fint hvis man ikke har så god tid! Og ja – prøv quorn! Synes det er veldig godt en gang i blant.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s