Tirsdag

Bananmuffins og kaffe til frokost sammen med Ståle.

Og spann på spann med hvitmaling. (+ Agnes Obels finfine plate Philharmonics, som er fint selskap når det er på tide for kjæresten å dra på jobb.)

Hva gjør dere i dag?

Reklamer

12 tanker om “Tirsdag

  1. For en fin start på dagen! Så koselig at man kan høre på god musikk og forskjønne omgivelsene sine på en helt vanlig tirsdag. Du er flink!

  2. Koslig! Lykke til med malinga 🙂 Har vert på jobb.

    / Takk! Fin påminning, det ligg jo »inni» punkta om å velje naturlig sminke/hårprodukt, men eg har glømt å nemne det! Heilt sant, viktig del av bodyshop. Skal redigere det inn.

  3. Mmmm… koselig! Og du – så morsomt å se at du ELSKER muffins til frokost. Jeg blir nesten inspirert til å lage muffins selv en dag, det er sittert et par måneder siden sist. Det ser så got ut hver gang du viser frem!

  4. Åh, Agnes er fin 🙂 Jeg absolutt hater å male, jeg gjorde det i fjor sommer og det tok meg et halvt år å bli ferdig. Seriøst. Glad jeg ikke gjør det i år 🙂 Lykke til videre med maling!

  5. Fin dag! Jeg har stått opp etter 10 (kveldsuke på jobb). Intervjuet en liten gutt (9år) som er superflink til å tegne, sett litt av en kabaret og spist husmann knekkis. Så kom jeg hjem til et hav av jordbær og hele familien så fotball. Her må man bare innfinne seg 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s