«Om én mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen.»

Her har det vært stille siden fredag. Det er vanskelig å fatte hva det er som har skjedd med byen vår, landet vårt, ungdommene våre. Vanskelig å fatte at det kan finnes et så sterkt hat. Mine tanker er hos de som ikke overlevde eksplosjonen i regjeringskvartalet og massakren på Utøya. Hos de som overlevde. Og hos de som sitter igjen. Vi tente lys for dem i Domkyrkan i Göteborg i går. Det hadde mange andre gjort også. Og håpet glimter som et lite lys i alt det vonde. Jeg synes ingen har sagt det finere enn AUF-jenta Stine Renate Håheim som ble intervjua av CNN: «Om én mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen.»

Reklamer

15 tanker om “«Om én mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen.»

  1. Det må være rart å være utenlands – håper dere kan nyte ferien litt likevel. Jeg er så enig med den unge jenta og med deg! Vi må vise varme og styrke. Jeg gleder meg til å se deg når dere kommer hjem!

  2. Nå gjelder det å holde sammen. Det sitatet kommer til å leve videre. Alle varme tanker til de skadde, traumatiserte og de som sitter igjen etter å ha mistet sine kjære i Norges største tragedie. ❤

  3. Det sitatet er så utrolig fint. Og veldig, veldig sant! Men dette er så vondt, og det er så urettferdig. Vi må ta vare på hverandre, og de vi er glad i!

  4. Dette sitatet kjem til å bli hugsa om hundre år. Men nokon må fortelje namnet på jenta.

    • Det tror jeg også! Skulle gjerne skrevet navnet hennes, men vet ikke hvem det var som sa det. Har prøvd å finne det ut – hvis noen vet, skriv det gjerne i kommentarfeltet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s