Velkommen til pikerommet

Det huset jeg har vokst opp i, er ikke det samme som det foreldrene mine bor i nå. Derfor har jeg ikke hatt noe «eget» rom i huset på Hamar. Eller, jeg har hatt mitt eget rom, men jeg har aldri kommet så langt som til å innrede det skikkelig. Ikke før nå!

Jeg er ikke den mest drevne interiørbloggeren, så det finnes ingen bilder av hvordan det så ut før. Jeg har kasta ut alle overflødige møbler, vaska, sortert gamle ting – gitt bort noe, kasta noe og beholdt noe, kjøpt litt nytt og vært på skattejakt i huset.

Ved senga står en fin, bondeblå kommode fra Ikea. Med en gammel duk.

Over kommoden har jeg hengt opp innrammede postkort med Elsa Beskow-motiver. Noen andre som husker bøkene hennes?

Og senga har fått fine puter og fint sengetøy. Fra Ikea det også.

Ved enden av senga står en gammel jærstol. Den fant jeg i et annet rom, under masse klær. Den fine ramma som står ved siden av har jeg fått i konfirmasjonsgave, og den har jeg lyst til å gjøre noe fint med etter hvert.

I bokhylla finnes fine barnebøker og en god del fantasy.

Og oppå bokhylla står et gammelt bilde som hang over mammas seng da hun var liten, et fotografi av tre fine kusiner i helt like kjoler, et smykkeskrin jeg fikk i dåpsgave og en av mammas mange engler.

Nå mangler bare litt flere bilder på veggene, så er pikerommet helt fiks ferdig. Men jeg synes at det allerede har blitt ganske fint!

Reklamer

11 tanker om “Velkommen til pikerommet

  1. Jeg var (og er fortsatt) veldig glad i Tante grønn, tante brun og tante fiolett! Og i fantasy, da, høhø. Så fint det er blitt på Hamar-rommet ditt, Ine!

  2. Så mange fine detaljer – Elsa Beskow er en favoritt hos meg også, husker mamma måtte lese «blomsterfesten» for meg om og om og om igjen da jeg var liten. Vannliljedronninga var ekstra fin – mystisk og fremmed.

    • Mange som er glad i hennes bøker, skjønner jeg. Koselig. Vet du, det eneste som mangler på veggene er faktisk to Draumspel-bilder. Bestilte i helga. Gleder meg til de kommer!

  3. Kjempefint ble rommet ditt. Husker Elsa Beskow bøkene. Vi selger faktisk barnebestikk, kopper og fat med Beskowmotiver på jobb. De er veldig fine.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s