Blåklokkevikua

ajIf4R on Make A Gif, Animated Gifs

På en regnfull dag med tett nese er det fint å drømme seg tilbake til julidager i Efjord, der blåklokkene svaia i vinden på ei lita øy midt i det store havet. 

Reklamer

10 tanker om “Blåklokkevikua

  1. Så søt gif! Godt å kunne drømme om sommervær og blomster på en regnværsdag som denne. Jeg skal drikke kakao for å gjøre den morsommere! Fortsatt god bedring!

  2. Blomstene – medisin for sjelen. Og for kroppen også, av og til! De er så vidunderlige. Jeg drikker kaffe med melk, har besøk av nabokatten i dag igjen, og koooser meg. 🙂 D.v.s. snart må det taes et krafttak, men ikke riktig ennå. Uansett skal jeg sette på masse fantastisk musikk, så «går det som en drøm».

    • Jeg drikker kaffe uten melk, og kvinner meg opp til et krafttak (rydde soverommet) jeg også. Skal også sette på masse fantastisk musikk, det hjelper på!

  3. Jeg er også tett i nesa og den renner som en foss (hvis du lurte på det liksom, knis), men heldigvis er ikke halsen like sår. God bedring til oss!

  4. Blåklokker er så nydelig. Når jeg var liten, og så tante gifte seg, bestemte jeg meg for at jeg ville ha blåklokker i brudebuketten… Men litt vanskelig å få tak i blåklokker i april, men de er vakre skjøre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s