Rosa gleder

På vei hjem fra Blindern/kafétur med mamma i dag kjøpte jeg en leppestift fra Clinique. Den er parfymefri og ikke testet på dyr, og fargen heter pink-a-boo!

Vel hjemme fant jeg en bukett med rosa roser og en veldig koselig lapp fra kjæresten min. Fint!

Reklamer

17 tanker om “Rosa gleder

 1. Kjempefint! Pink-a-boo, så morsomt! Jeg kjøpte også en ny leppestift i forrige uke, da (de to gangene jeg har gjort det) føler jeg meg alltid så kjempejentete… Fine roser, de har du helt sikkert fortjent. God onsdagskveld! Jeg gleder meg til vi sees i helga!

 2. Viktig med litt rosa gleder i høstmørket!

  sv: Ja, det er nok kjære Baldur som er på de fleste hundebildene mine – han er ett favorittmotiv 😉 (men selv synes han egentlig det er litt kjedelig å bli tatt bilde av, så han finner alltid på noe ramp når jeg tar fram kameraet ;P )

  SÅ herlig å høre at du har draumspel bilde over nattbordet og våkner til det! Nå ble jeg veldig glad.

 3. Så flott å ha en kjæresten som viser sin kjærlighet med roser på en onsdag. Nyt dagen og hverandre. Klem fra Sissel

 4. gratulerer med ny lebestift og roser!! eg elskar clinique, reiste faktisk til førde (tre/fire timar frå der eg bur) berre for å få tak i ein hudkrem frå dei 🙂 (men også fordi eg hadde ærend der sjølvsagt :))

 5. Veldig fint! ^^ Navnetpå lebestiften minner om typiske navn på ting fra modcloth. Har brukt mange timer der bare på å lese navnene på klærne og le for meg selv. hurra for søte navn! 🙂

 6. av og til ønsker jeg at jeg brukte leppestift, problemet er bare at jeg glemmer at jeg har det, også plutselig har jeg det i halve ansiktet og på tennene og overalt..

  • Man kan gå for en i ganske naturlig farge, det gjør jeg. Denne fra Clinique er for eksempel nesten en blanding av leppepomade og leppestift. Gir masse fuktighet og bare litt farge. Liker det best sånn!

 7. Jeg har også en sånn bukett med rosa roser fra kjæresten min. (Jeg tror den holder på å dø nå da, det begynner å bli to uker siden jeg fikk den.)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s