Torsdag

I går starta jeg dagen med første punkt på resten av oktober-lista mi: Jeg leste ut Bröderna Lejonhjärta. Det ble litt kafégrining, for denne boka er virkelig noe av det vakreste og mest rørende jeg vet om. Det er en del år siden sist jeg leste den, og jeg har aldri lest den på svensk før. Anbefaler alle å lese den igjen og igjen, det er virkelig en fantastisk bok.

Etter noen timer på Blindern dro jeg til Sagene for å møte Maren og Ina på Kaffe Gram. Vi drakk te og kakao, og selv om vi ikke hadde så god tid, var det veldig hyggelig. Ekspress-kafé-møte med to fine jenter. Det sto jo også på lista mi!

På vei hjem traff jeg Ståle. Han hadde med en liten presang til meg, som var søt både inni og utapå.

17 tanker om “Torsdag

  1. Brødrene Løvhjerte er en av de fineste og tristeste bøkene jeg vet! Husker jeg fikk mamma til å lese den for meg igjen og igjen da jeg var liten. Kanskje det er på tide å lese den igjen….? God helg!

  2. jeg leste den når jeg var liten, husker jeg slukte den. kanskje på tide å lese den på nytt, og kanskje jeg skal prøve å lese den på svensk. har tenkt en del på at jeg vil lese noen svenske bøker, men er så redd jeg ikke kommer til å forstå alt, at jeg går glipp av noe.

    • Jeg leste aldri svensk før jeg begynte på nordisk, fordi jeg syntes det var vanskelig. Men det går lettere jo mer man leser! Og Bröderna Lejonhjärta er nok en fin bok å begynne med hvis du vil prøve deg på svenske bøker. (:

  3. Jeg leste Brødrene Løvehjerte i fjor i jula, hjemme på pikerommet mitt der jeg leste den for første gang. Den var minst like fin som sist. Jeg anbefaler forøvrig å lese alle Narnia-bøkene igjen, også de mindre kjente. Leste dem mange ganger da jeg var liten, men de gjorde et helt annet inntrykk på meg som voksen.

  4. Utrolig koselig 🙂 Brødrene Løvehjerte var, er og blir min favorittbok, og nå kom jeg på at jeg må føre den på ønskelista til jul 🙂

    Ha en fiiin helg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s