God onsdag!

Image

Min onsdag begynte bra med grove frokostmuffins og kaffe i en av mine fineste kopper. Nå skal jeg ta bussen ut til Bærum for en ny praksisdag, og i ettermiddag skal jeg drikke te med verdens søteste Maren. Også skal jeg ha sneakers og trench coat på, for våren har kommet til Oslo!

11 tanker om “God onsdag!

  1. åh, jeg liker så godt morgeninnleggene dine! jeg har fortsatt på vinterjakke og vintersko og ullundertrøye, men nå er det vel ikke så lenge igjen til våren kommer til meg også.
    god onsdag 🙂

  2. For en fin måte å starte dagen på, og det høres ut som at du har riktig fine planer for fortsettelsen også! Kos deg med praksisen og vårfølelsen og ettermiddagsteen!

  3. Ville bare si at dette var en nydelig blogg med evne til å løfte ut det fineste av hverdager! Hilsen ny og trofast leser!

  4. Alltså åh! Gudrun Sjöden är min favoritdesigner! Jag tycker absolut ni ska köpa en matta från henne! och ha en underbar fredag finaste Ine! ❤

  5. Hvorfor, hvooorfor har jeg ikke oppdaget bloggen din før! Du ga meg livsglede, og håp og en goood følelse her jeg satt litt trist og lei! Nå skal jeg lese gjennom flere av innleggene dine, og bokmerke siden din. GOD helg!!:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s