Onsdag

Endelig en rolig morgen! Jeg har hatt en del å gjøre med både skole og jobb i det siste, så det har blitt mange travle morgener med frokost på vei ut døra. Det er jo ikke helt min greie, så i dag var det veldig fint å kunne ta seg god tid til frokost. Baker Hansen-brød, fersk kaffe, Gillian Welch og fine blogger = morgenlykke!

Nå skal jeg lese en artikkel før jeg drar på forelesning, og etterpå har jeg planer om å møte Ståle i byen og gå på Panduro. Jeg har nemlig gjør det selv-planer for bryllupsdekorering. Siden bryllupet er om mindre enn to måneder (hjelp!), og både Ståle og jeg har mye å gjøre med jobb og skole, er det på tide å komme i gang. Det skal bli fint! Og dere skal selvfølgelig få en sniktitt på hva jeg holder på med.

God onsdag alle sammen!

13 tanker om “Onsdag

  1. Det er så fint å kunne starte dagen på den måten innimellom, det trengs! Krysser fingrene for at onsdagen din blir riktig bra. Jeg blir alltid så inspirert når jeg er på Panduro – håper dere finner masse fint! Si ifra når jeg kan hjelpe til med noe, daaa!

  2. Gler meg til å sjå resulatet framover våren, bryllupspynt er så koseleg og søtt! Ha ein fin onsdag!

  3. Så deilig! Jeg har altfor få av slike rolige morgener om dagen, men i helga skal jeg være flink til det.

    Ha en fin dag, og lykke til med bryllupspynt! ❤

  4. Så hyggelig og flott at du gjør ting selv! Jeg er veldig fan av sånt:) da blir det så personlig:) jeg har et tips til dekorasjon og det er fra bloggen Hallonsemla.se. I en post (husker dessverre ikke hvilken, men den er ikke vanskelig å finne for hun har kategorisert det meste som du sikkert vet) har hun lagt ut en video der hun lager nydelige blomsterdekorasjoner av servietter. Jeg har prøvd og det er veldig enkelt og veldig gøy! Man kan binde dem sammen og henge den opp eller legge dem utover bordet. Det ser veldig komplisert og flott ut:) anbefaler store servietter fra IKEA hvis du skulle prøve:) de får man i gammelrosa, og da blir de helt nydelige:) tvitvi med prosjektet:) klem

    • Hihi, så morsomt at du tipser om det – for sånne har jeg tenkt helt fra begynnelsen at vi skal ha! Har bokmerka den videoen. Kjempefint tips om IKEA-servietter, det hadde jeg ikke tenkt på. Fint å kjøpe dem der når man trenger ganske mange, for servietter er egentlig ganske dyrt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s