Tulipaner, sjokolade og ballerinasko

I dag kom Ståle hjem med gule tulipaner og favorittsjokoladen min for tida. På en regngrå dag som i dag er det ekstra fint å få en uventa overraskelse!

Noe annet som er fint, er å ha sine splitter nye ballerinasko stående fremme. Disse er det foreløpige resultatet av mammas oppfordring om å gå ut å kjøpe vårklær. Jeg har et par andre ting på vårhandlelista mi, dere skal få se etter hvert!

Reklamer

16 tanker om “Tulipaner, sjokolade og ballerinasko

  1. Høres flott ut! Jeg går for god suppe, masse te og et godt pledd i dag, det passer også godt på en regntung fredag, synes jeg. Kos deg videre, og ha ei god helg!

  2. her skinn sola som aldri før! nord-norge, altså. no skal eg gå ut i sola og kanskje spise årets første softis i sola. klem til deg, inemor.

  3. Oooh, blomster og sjokolade lyser opp enhver regnværsdag! Den platen er skikkelig god, jeg er helt enig. Vi sees på søndag, snupp!

  4. Vårklær er så bra, du må jo finne noe som passer til de nye skoene dine!

    En god start på helgen du har hatt, håper fortsettelsen blir like god.

  5. Akkurat den sjokoladen jeg liker best og! Den, og zoegas-kaffe – da blir livet skikkelig bra. Misunner deg de blomstene skikkelig. Tror jeg må trene opp Jon til å kjøpe blomster til meg. Han har bare gjort det to ganger (men mot mine null ganger stiller han jo dødsbra likevel).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s