Morgengaven

I morgengave fra Ståle fikk jeg en veske fra The Cambridge Satchel Company. Jeg har ønska meg en sånn i sikkert tre år, så jeg ble kjempeglad! Veska er den klassiske modellen med navnet mitt i sølvskrift. Jeg synes den er helt perfekt! ❤

Reklamer

19 tanker om “Morgengaven

  1. Den var kul, den! Herlig rødfarge! 🙂 Og den blir sikkert også kul når den blir litt slitt. Lur morgengave! Hva ga du mannen din?

  2. Ooooh, jeg har helt glemt å spørre hva dere ga hverandre i morgengave. Så fin veske, de har så mye stilig, og fargen var jo helt optimal! Husk å skrive den opp i boken, haha!

    • Dette er noe jeg har tenkt veldig mye på selv, og jeg har kommet frem til at jeg synes det er ok å kjøpe noen få ting av god kvalitet i skinn. Jeg har prøvd å kjøpe sko og vesker i vegetarisk skinn før, men har ikke blitt fornøyd med det, fordi jeg synes det blir fort stygt og ødelagt. Jeg vil heller kjøpe et par sko eller en veske i skinn som jeg kan ha i årevis, enn veldig mange sko og vesker i jukseskinn som må byttes ut ofte. Slik tenker jeg generelt når jeg handler, jeg vil ikke kjøpe ting som jeg må kaste etter kort tid.

      • hm, jeg ser hvor du kommer fra, da det har vært tankegangen min en del før. jeg er ikke glad i å kjøpe ting som er av dårlig kvalitet og som ikke varer lenge heller! men jeg har funnet ut at det er stor forskjell mellom ulike produsenter av fake skinn/vegetarisk skinn. kjøper jeg fake i en vanlig butikk er sannsynligheten stor for at det ikke holder seg, mens jeg opplever at det som jeg kjøper på spesialsider på nettet kan jeg få en kvalitet som jeg vil mene kan måle seg med den som følger med ekte skinn. jeg har en veske ganske lignende din bare i brun som jeg fikk til jul, og den er veldig solid og holder seg fint. har fått mange komplimenter på den 🙂 selvsagt blir det dyrere på slike nettbutikker enn i «vanlige» butikker, men jeg synes det er verdt å betale for kvalitet. ekte skinn i god kvalitet er jo sjelden særlig billigere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s