Søndag

Breakfast.

Min søndag har så langt vært fin frokost på mamma og pappas kjøkkenbord med storebror og radio til selskap. Nå skal vi snart til Løten for å hente min fine nye sykkel, og senere skal vi lage suppe til middag og vafler til kaffemat. Perfekt søndag, med andre ord.

Hva fyller dere søndagen med?

14 tanker om “Søndag

  1. Så deilig! Min søndag er også ganske så fin. Kjærestebesøk hjemme, rolige timer med bok og te, luftetur i regnet og planer om å se en fin film med mamma i kveld. Jeg nyter det!

  2. Så herlig! Min søndag fylles opp med et museumsbesøk, masse te, rydding, nektariner og snart besøk fra ei fin kusine og forloveden hennes 🙂

  3. Jeg bruker søndagen min på å ikke gjøre en eneste ting på gjøremålslisten min, og slapper heller av med bøker og internett.

    Og nå har jeg lyst på brunost, bør skrive det opp på handlelisten.

  4. Jeg stod opp 12.30, så Sex and the city og dro på jobb. I kveld blir det taco og masterskriving 🙂 ha en fin dag fina !

  5. tidlegvakt på jobb, ein kjapp tur heimom for å smørje ny niste, og så fjelltur til blåbærtua. akkurat no: ete av bæra (blanda med bringebær) og lese fine bloggar.

  6. jeg fylte min søndag med kinotur og sushi sammen med mamma og søster. ikke dårlig, spesielt når været var så fantastisk 🙂 nye sko hadde jeg også! også kjøpte vi masse god frukt som vi koste oss med resten av kvelden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s