Hjemme igjen / myk start

Monday breakfast.

I går kveld kom Ståle og jeg hjem etter ei veldig fin ferieuke i Nord-Norge. Dere skal få se noen glimt fra vakre Efjord etter hvert!

Nå er det sakte, men sikkert tilbake til hverdagen igjen. Undervisningen på Universitetet starter opp denne uka, og jeg har pensum som skal leses og oppgaver som skal skrives. Men jeg har behov for en myk start, så i dag har jeg hatt en saktegående morgen og formiddag. Jeg har vært ute og kjøpt inn kaffe, brød, yoghurt og frukt, laga meg frokost i ro og mak og sett en episode Gilmore girls. Nå har jeg planer om å vaske klær, rydde litt og forberede semesterstart med å sortere litt papirer og finne ut hva jeg trenger av notatbøker og skrivesaker. Døra ut til den franske balkongen står på vidt gap slik at sola og sensommerlufta slipper inn, og radioen er innstilt på NRK Jazz. Jeg tror egentlig det skal bli ganske bra med hverdag nå.

Håper dere også finner små ting som kan gjøre denne mandagen litt mykere.

7 tanker om “Hjemme igjen / myk start

  1. Velkommen tilbake! En myk start høres ut som en god idé, jeg prøver å balansere jobb med kos og forbereder høsten sittende i en lenestol i sola på verandaen. Med litt blåbær til, da blir det ekstra bra. Lykke til med oppstarten!

  2. Myk start må være lov! Jeg hadde første dag i ny jobb som lærer. Det ble ikke så hyggelig som ventet, for det har vært hærverk på skolen… Kjente virkelig behov for å KOSE meg i kveld. Dermed lesing av blogger, som din, lesing av en god bok (Lawrence Hill – Noen kjenner mitt navn) og te…

  3. Det skal bli deilig å komme tilbake til hverdagen igjen 🙂 Jeg er fadder i år så jeg er litt usikker på om det blir en myk start eller ikke. Men den er i alle fall veldig morsom! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s