Bryllup: Festen

The reception.
{Velkomstvin}

The reception.
The reception.
{Klappet og klart}

The reception.
{Vegetarisk buffet}

The reception.
{Rare norske bryllupsskikker}

The reception.
{Kake}

The reception.
The reception.
{Cold Mailman}

The reception.
The reception.
{Valverde}

The reception.

Vi hadde bryllupsfesten vår på Bøndsen i Løten. Vi så på et par andre lokaler først, men da vi fikk se Bøndsen visste vi med én gang at vi ville feire bryllup der. Det er et fint, gammelt lokale med mye historie. Huset skulle egentlig rives for noen år tilbake, men ble reddet av lokale ildsjeler. Huset har blitt restaurert etter alle kunstens regler, og det har blitt så fint! Selve festen hadde vi i en stor sal i andre etasje. Der er det god plass og store vinduer. Vi syntes lokalet var så fint at det ikke trengte så mye dekorasjoner, så vi holdt det veldig enkelt. Jeg fikk hjelp av gode venner til å lage hvite girlandere av paper doilies, pomponger til å henge i taket, dekorerte syltetøysglass, et kart over bordene og enkle bordkort. Bordene var ellers pyntet med peoner og nelliker, dem bestilte vi på en lokal blomsterbutikk. Mange var i sving dagen før bryllupet for å få alt ferdig. Veldig koselig at så mange ville hjelpe til!

Vi valgte å ha en vegetarisk buffet til middag. Det var en selvfølge for oss å ha vegetarmat i bryllupet, og vi tenkte at en buffet der folk kunne velge selv hva de ville spise var en god løsning. For mange var det sikkert uvant mat, men jeg tror alle fant noe de likte, og at mange syntes at det var fint med en litt annerledes bryllupsmiddag.

Under middagen var det masse fine taler, mange store smil, kyssing oppe på stoler og under bordet og veldig god stemning. Og da Ståle og jeg hadde holdt talene våre til hverandre, klarte vi endelig å spise litt ordentlig også. Begge var veldig nervøse for å holde tale, men vi er veldig glad for at vi valgte å gjøre det. Det var så fint.

Etter middag var det konserter, kaffe og kaker, dansing og prating rundt bordene. Vi var så heldige å få Cold Mailman og Valverde til å spille hver sin minikonsert for oss. Utrolig fint! Ståle og jeg danset vår første dans til Neil Youngs Harvest Moon, som er en av våre favorittsanger (det dukket forresten opp flere fine Neil Young-referanser i folks taler, veldig rørende og morsomt!). Utover kvelden og natta ble det dansing til alt fra The Beach Boys og Billie Holiday til Macarena, som noen hadde lurt inn på spillelista. Vi hadde en så morsom, romantisk og fin fest, og vi ville helst at den aldri skulle ta slutt. Alt var som det skulle, med andre ord.

Foto: Ina Inglingstad

Reklamer

14 tanker om “Bryllup: Festen

  1. Jeg ante ikke at Bøndsen kunne bli så fin. Det er et fantastisk lokale og det blir brukt mye! Jeg syns det er skikkelig koselig at dere gifta dere på Hamar og hadde festen i Løten. Må bare si at ryggen på kjolen din var helt fantastisk, nydelig detaljer på knappene!

  2. Jeg rett og slett digger hvor særpreg dere hadde på bryllupet deres. Det er så vakkert når folk rett og slett legger hele sin sjel i bryllups planleggingen og ikke bare er opptatt av tradisjoner og skikker:) Vegetrabuffeen så kjempe god ut:)

  3. Så nydelige bilder! Det ser ut som en sånn herlig god-stemning-kveld der alle vil hverandre vel – uten at jeg kan sette fingeren på akkurat hvorfor jeg tenker det. Sikkert fordi jeg tenker at de er slik du er, hihi. Og så flott med vegetarbuffet, herlig mulighet til å vise fram at det finnes mye godt uten kjøtt også. 🙂

  4. Hei, lurer på den vegetarbuffen, hvor bestilte dere den hen?? Veggis som skal gifte meg med en kjøtteter 😉 Tusen takk for tilbakemelding 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s