Torsdag uten vekkerklokke

Morning light.
Crepes.

I dag har jeg undervisningsfri, så da kunne jeg sove til jeg våknet av meg selv. Skikkelig luksus på en torsdag! Jeg sto opp og lagde crepes til meg selv med P2 til selskap. Spiste frokost mens jeg så på Buffy. Resten av dagen skal jeg rydde litt, jobbe litt, høre på musikk og drikke kaffe. Dette blir en fin torsdag.

10 tanker om “Torsdag uten vekkerklokke

  1. Dette liker jeg! Har undervisningsfri på onsdager. Jeg tror det er sånt som må til for å overleve praksis.

  2. Hurramegrundt, for en super start på torsdagen! Håper resten av dagen blir like rolig og fin som forespeilet. Selv har jeg nylig kommet hjem fra skolen, og nå skal jeg jobbe litt med teksting og smake på en ny te, og så skal jeg se en film når kvelden kommer. Blir bra, det også! Fine torsdager til folket!

  3. Så deilig, og veldig velfortjent! Jeg fikk skikkelig lyst på pannekaker nå. Men jeg har kost meg med pai i dag, så jeg skal ikke klage. Ordentlig torsdagslukus ❤

  4. Åh, for ein himla fin torsdag! Også kjenns det ekstra deilig sidan du har skule osv til vanleg, hurra! Slike dagar er dei beste tykkjer eg! Kunne du kanskje delt den oppskrifta på crepes? Eg har alltid hatt lyst til å lage, men har ikkje oppskrift. Og mykje betre å få ei enn å google ei tykkjer no eg.

    Ha ei fin, fin helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s