Pjusk

bed
Foto: Flood G, Creative Commons på Flickr.

I dag våknet både Ståle og jeg med vond hals, vondt i hodet, feber og alt som følger med. For min del kunne ikke timingen vært dårligere, jeg skal nemlig snart levere eksamen. I dag har jeg vekslet mellom å ligge på sofaen og i senga, sett fire episoder av Buffy og gjort mitt beste for å få i meg litt mat. Med litt Paracet til hjelp har Ståle vært superhelt og gått på butikken, slik at vi hadde Farris og yoghurt og sånt man trenger når man er syk. Nå krysser jeg fingrene for at vi begge våkner litt friskere i morgen.

Reklamer

13 tanker om “Pjusk

  1. Så kjedelig! Jeg var sjuk forrige uke, og jeg har også eksamener nå så jeg kjenner meg veldig igjen! Mitt beste tips er å drikke bøttevis med vann og masse søvn. Ta to paracet før dere gå å legger dere også (man er ikke dårlig hvis man bare tar en visst nok).

    God bedring!

  2. God betring, veit akkurat korleis du har det (på ein måte), for eg sklei på isen på tirsdag og forstua ankelen noko heilt ekstremt. Så dagens bragd blir å gå på do, hehe!

    Masse god betring og lykke til på eksamen!

    • Tusen takk! Formen er omtrent som i går, men jeg tror den er på vei til å bedre seg litt. Tar det veldig med ro, og satser på at jeg er klar til litt forsiktig jobbing med eksamen i moren.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s