Størrelse nyfødt

Size: newborn.
I går fant jeg en veldig hyggelig forsendelse fra Ingvild i postkassa mi (tusen takk!). Hun har ryddet i datteren Ibens (12 uker) klær, og siden vi er i lykkelig omstendigheter fikk vi arve noe av det som har blitt for smått. Bittesmå bodyer, gensere, strømpebukser, luer og sokker – så små at det nesten er vanskelig å se for seg at noen kan passe inn i dem.

Det er jo enda en god stund til jeg har termin, men jeg synes det er hyggelig å starte redebyggingen litt allerede. Også er det så fint å arve! En liten baby vokser jo fort fra klærne sine, så jeg har lyst til å skaffe så mye som mulig brukt. Mye mer miljøvennlig enn å kjøpe alt nytt, og hyggeligere også.

14 tanker om “Størrelse nyfødt

 1. Veldig lurt å velge brukt! Min datter fikk ikke brukt alle klærne sine engang før hun vokste ut av dem. Vokser så utrolig fort de første månedene 🙂 Når har du termin? Gratulerer så masse. Og fra en mor som venter sin nummer to til sommeren: GLED DEG 🙂

  • Det er det jeg ser for meg. Egentlig aner jeg ikke hvor mye klær man trenger, hehe.

   Termin er i juli. Tusen takk for gratulasjon, og gratulerer til deg også! Så fint med en lillesøster eller lillebror!

 2. Det er så utrolig koselig med alt som har med babyer å gjøre! Jeg kan nesten ikke vente med å høre mer! Kjempesmart å arve klær. Hihi, litt spennende at du har termin i juli, det har jo selveste Kate her borte i England og. Kanskje du og England får prins/prinsesse på samme tid ^^

 3. Å, så hyggelig! Og gjenbruk er jo superfint, jeg husker jeg arva masse fra søskenbarn. Har vel ikke fått sagt gratulerer til deg heller, så; GRATULERER så veldig, veldig mye! Det var fine nyheter 🙂 Jeg tror dere kommer til å bli en riktig så fin familie 🙂 God søndag!

 4. Så fint:) Jeg husker jeg nesten ikke trodde på at de kunne være så små da jeg begynte å ordne med babyklær første gang. Men de er jo så små, så små, og så nydelige.

  Ønsker deg en strålende dag, Ine:)

  Klem Karianne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s