Å motvirke ennui

Tulips.
Når jeg kjenner at jeg brygger på litt ennui er det som hjelper best ofte å gjøre det fint rundt meg. Rydde bort den kleshaugen som har vokst seg større og større de siste dagene, ta oppvasken, skifte sengetøy og spørre pent om min kjære kan kjøpe med tulipaner hjem. Det er ikke alltid så mye som skal til.

Reklamer

22 tanker om “Å motvirke ennui

 1. Høres ut som noen enkle og effektive grep! Det er så viktig å trives i omgivelsene sine.
  Kjenner at jeg savner Gilmore Girls litt nu – tror du jeg kan få låne de siste sesongene når jeg flytter hjem igjen?

 2. Samme her! Det gjelder å flytte, bytte og «snuppe» som jeg kaller det. Å gjøre det fint rundt seg hjelper ofte utrolig mye. Som en energirens i rommet:) Dere har det så utrolig koselig Ine. Det skal nok ikke mye til før det ser smashing ut:)

 3. Jaaa, elsker når det skal så lite til for å gjøre ting litt bedre. Rydde litt, ta en dusj, kle seg i favorittklærne og slikt. Har selv nettopp kjøpt noen nye planter, og rett etterpå sa Paul «oi, nå begynner det å se veldig fint ut her!» om stua. Det eneste som hadde forandret seg var at det sto en grønn plante i rommet 😀

 4. Denne ennuien altså, noen ganger bare dukker den opp litt ut av det blå. Da hjelper det å fnise av verdens beste tv-serie, og ordne det slik at dagen kjennes litt lettere. Og det er så fint å tenke på at det også i grunn er ganske lett, ved å se hvor viktige de små tingene er! Det første jeg skal gjøre når jeg kommer tilbake til Oslo er å kjøpe en fin bukett tulipaner. Det er mine favorittblomster. Smil i en vase!

  • Tulipaner er blant mine favoritter også, også synes jeg det er så fint at de er i sesong nå! Det er liksom nå man trenger dem mest.

 5. Å, Michel ❤ Jeg så akkurat ferdig 6. sesong (absolutt ikke for første gang), det er alltid så herlig å være i det universet med jevne mellomrom. Selv om jeg allerede savner tidlig Gilmore Girls som dette. Jeg som hadde tenkt å vente litt før neste runde. 😛

  • Jeg synes de fire første sesongene er aller best! Vet ikke helt hvor mange ganger jeg har sett gjennom Gilmore girls nå, jeg blir aldri lei. Men det kan absolutt være fint å vente litt mellom hver runde!

 6. Måtte smile av denne posten. Jeg har latt meg påvirke av bloggen din og begynt å se på Gilmore girls, og så nylig ennui-episoden. For en fantastisk serie det er! Jeg er offisielt hektet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s