Prosjekt spisestue

Teak.
For en stund siden slo Ståle og jeg til på en spisestue i teak som vi fant på Finn. Siden selgeren bodde et stykke unna, tok vi sjansen på å kjøpe den uten å se den først. «Perfekt stand» viste seg å være kode for «oppussingsobjekt», men vi tok utfordringen på strak arm (og sendte en litt sur e-post til selgeren). I helga har Ståle pusset og oljet bordet, og det ble så fint! Ei god venninne har stilt opp og trukket om en av stolene, så nå er det fem stoler igjen å trekke om. Dere skal så klart få se når spisestua er ferdig og på plass i den nye leiligheten vår. Og hva jeg har gjort? Jeg har laget middag og bakt semlor til de flinke møbeloppusserne. Fin arbeidsfordeling.

3 tanker om “Prosjekt spisestue

  1. Haha, fort gjort å få seg en overraskelse i slike tilfeller, men så bra at det ble fint! , Tenk, på det bordet kan dere legge puslespill og tegne når den lille er blitt stor nok!

    • Ja, det er jo den sjansen man tar når man sier ja til å kjøpe noe uten å se det først. Men heldigvis blir dette kjempebra til slutt! Og ja – det blir fint!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s