Fine funn

Flea finds.
Her om dagen var jeg innom bruktbutikken til Bøler seniorsenter. Der var det mye fint! Jeg fant en fin vase til vårblomstene, en liten emaljeskål til å ha småpenger i på kjøkkenet, og bittesmå asjetter som jeg skal ha til å legge fra meg smykker på badet og på nattbordet.

Flea finds.
Flea finds.
Også fant jeg Astrid fra Figgjo! Kaffeservise med seks kopper, seks asjetter og sukkerskål, og i tillegg tre litt større asjetter. Fire av skålene til kaffekoppene viste seg å være til tekopper, men det gjør ikke noe – da får jeg bare lete etter enslige kaffekoppskåler framover. Prisene var det forresten ingenting å si på, og de fine damene jeg handla hos var veldig hyggelige.

I dag har Astrid fått være med på lørdagsfrokost med scones, og nå skal jeg ut i skogen før jeg skal lese litt. Etterpå får jeg besøk av ei venninne som skal hjelpe meg med å male ferdig gjesterommet vårt (eller syrinrommet, som jeg har bestemt at det heter). Tror det blir en fin lørdag! God helg!

10 tanker om “Fine funn

  1. Så fint serviset var! Slik bør handleturer være. Jeg synes det er skikkelig koselig med slike søte steder å legge fra seg smykker på. Jeg har en bitteliten tekopp til samme formål 🙂 Ha en riktig så fin lørdag, både i skogen og i syrinrommet.

  2. Fine tingene! Synes vasen var veldig fin, kjenner selv at jeg kanskje har bruk for en ny, med litt farve på. Glassvaser er veldig fint det og, men det er veldig fint å kunne variere litt.
    God helg!

  3. Oi, det var FINE funn. Hurra for lørdagsfrokost med nytt servise. Jeg tok også i bruk servise mitt i dag, hadde søndagsbrunsj med tre fine venner. Sånt gjør dagene litt ekstra hyggelig. Håper både søndagen og helga di har vært fin.

  4. Den vasen er perfekt!

    Jeg lurte forresten på om du kunne skrevet litt om kostholdet ditt som gravid og vegetarianer? Jeg har lest alle mulige varianter av råd og regler for det, men vet ikke helt hva jeg skal tro. Ikke gravid selv, men pescetarianer og veldig nysgjerrig!

    • Det kan jeg absolutt gjøre! Har ikke så lyst til å gi råd til andre, for det er jeg ikke kvalifisert til, men jeg kan fortelle om mine erfaringer så langt. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s