Se min mage (uke 30)

30 weeks.
30 uker av svangerskapet har passert, nå er det bare 10 uker igjen. Den lille der inne har rukket å bli rundt 37 cm lang, og han veier omtrent 1750 gram. Han har hår på hodet, tær han kan sprike med, et lite hjerte som banker og små hender han kan bokse meg i magen med. Nesten uforståelig at vi endelig skal få treffe ham om bare litt over to måneder! Nå gleder jeg meg til å kjøpe sprinkelseng, stellerbord (som jeg har planer om å fikse omtrent som dette) og kommode til å ha bittesmå klær i. Kanskje blir det hele litt mer virkelig da?

17 tanker om “Se min mage (uke 30)

  1. Du er så fin, Ine! Og ekstra fin med mage 🙂 Tenk at han (så koselig med en lillegutt hos dere også) inni der begynner å bli så stor 🙂 Det er utrolig å tenke på hva som skjer i magen din nå.. Sterkt å tenke på at du nå har to bankende hjerter! 🙂 Det tenker jeg mye på når jeg stryker på magen min. I dag har vi sunget «lille måltrost», «byssan lull» og «se min kjole», i flott flerstemt!
    Ønsker dere en kjempe fin helg!

  2. Jeg gleder meg også til det hele blir litt mer «virkelig». Det er jo tydelig at det er noen der inne, med både sparking og voksende mage, men det er hele er ganske uvirkelig likevel.

  3. Her ligner du litt på Rory i Gilmore Girls! Søt er du! Og hurra for baby i magen!

  4. Så fin du er! Og så spennende! Jeg skal bli tante for første gang om noen få uker og går liksom å synes at gravide kvinner er ekstra fine nå! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s