Det fineste vårtegnet

Spring!
Ikke en gang blomstrende kirsebærtrær kan måle seg med et hav av hvitveis i skogen. Når jeg ser en hvitveiseng, tenker jeg alltid, alltid på Ronja Røverdatter. Også får jeg lyst til å fylle skogen med et skikkelig vårskrik.

Endelig er den her, den etterlengtede våren. Hurra!

Reklamer

9 tanker om “Det fineste vårtegnet

  1. Jeg tenker også på Ronja når jeg ser hvitveis. Men jeg syns blåveis tett-i-tett er nesten herligere; da tenker jeg på stjernene i verdensrommet, av en eller annen grunn^^

  2. Hvitveisen er nydelig! 🙂 Men for meg er det fineste vårtegnet når jeg hører bokfinken. Jeg vokste opp på Sørlandet, så flyttet jeg til Tromsø og bodde der i 20 år. Det er ikke mye bokfink å høre på de traktene, og jeg visste ikke hvor mye jeg egentlig hadde savnet den før jeg flyttet sørover igjen for et par år siden. (Bokfink-sang kan høres her: kurs.hihm.no/naturfag/Fuglesider/Fuglesang/Bokfink.htm )

  3. Haha, det er så sant! Gikk glipp av hvitveisen i år, for her hoppet vi rett til tusenfryd og løvetann. Har ikke en gang sett hestehov, og er, etter diskusjon med andre nordmenn her nede, overbevist over at hestehov ikke lever i Cornwall.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s