Pinsehelg og pusling

Nesting.
Pinsehelga har vært så fin! Foruten lørdagens Ikea-utflukt har vi bare vært hjemme og pusla med prosjekter i leiligheten. Ståle har skrudd sammen møbler (flaks at han synes det er kjempegøy, siden gravidmagen gjør det litt vanskelig å bidra noe særlig på den fronten), så nå er både sprinkelsenga og kommoden til den lilles klær klare.

The itty bitty laundry.
Vi har hatt hyggelig kaffebesøk av fetteren min med familie, og de hadde med masse fint babytøy til oss. Vi har også arva fra søstrene til Ståle, venner og bloggvenninne Ingvild – så mye fint! I går hengte jeg opp tidenes hyggeligste klesvask – alle de minste babyklærne. Den lille blir nok en skikkelig regnbuebaby!

Wardrobe painting.
Sist, men ikke minst, har vi malt soverommet vårt! Fra før var veggene litt sånn lakserosa, nå har de blitt gråhvite. Innsiden på garderobeskapet har blitt blå (det er sånne små ting som gjør meg glad). Nå gleder jeg meg til å innrede soverommet, tror det skal bli veldig fint.

Har dere gjort noe fint i helga?

20 tanker om “Pinsehelg og pusling

 1. Så koselig da 🙂 alltid fint å få på plass sånt 🙂 de bittesmå klesvaskene er jo det beste man tar 🙂 og plutselig står man der og undrer på hvordan de noen gang kom inn i de klærne..

  ønsker deg en fin uke videre 🙂

 2. Åh, det er så koseleg å pusle klart mens ein venter på babyen! 🙂 Gler meg til å sjå korleis soverommet blir!

 3. Jeg kan ikke tenke meg noe finere enn sånn babypusling! Alle de små søte klærne får meg til å smelte fullstendig. Jeg gleder meg så veldig til torsdag, trenger en stor og god Ineklem ❤

  • Ja! Den har vi faktisk kjøpt selv for flere måneder siden. Lindex har en del fine greier med Bamse på (og Mummi, hoho!).

 4. For en nydelig klesvask! hurra! I helga har jeg feiret bursdagen til en venninne på verdens fineste kafé, der danset vi og lo og sang hele natta. Ganske bra!

 5. Det kan da ikke være så mye som er koseligere enn å vaske de minste babyklærne og montere seng? 🙂 Bare bildene fikk meg til å smile

 6. Ja, blir nok ikke å ta alt på en gang. Det er jo pappas leilighet, så er dem som blir å gjøre det meste og vi som hjelper til 🙂 Jeg får den beste jobben da, å plukke ut farger og slikt!

 7. vad underbart att snart få klä på någon dom där små kläderna 🙂 och jag älskar förresten mattan, superfin!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s