Ordning och reda

Klesskapet vårt før:
Bedroom before.

Klesskapet vårt nå:
Wardrobe organization.
Wardrobe organization.

Det var ikke så mye som skulle til før det ble mye finere og mer funksjonelt. Ikke kosta det mye heller – kanskje en tusenlapp til sammen? Mye billigere enn å rive ned skapet og kjøpe nytt, i hvert fall. Jeg har brukt malingsrester fra da vi malte kjøkkenet til å male skapet. Lyseblått inni, hvitt på ramma. Synes det ble så fint, også er det så kjekt å få brukt opp maling i stedet for å kaste den. På Ikea kjøpte vi nye kleshengere (de vi hadde lagde merker i klærne, også er det jo litt fint at alle er like) og forskjellige esker til å oppbevare sko, turklær, bunad og tjukke ullgensere.

Yellow.
I helga har jeg fått hjelp av bestemor til å sy forheng til skapet av dette stoffet. Tenkte et forheng kunne være greit, sånn at vi slipper å ha det like ryddig i skapet hele tida. Også er jo stoffet superfint!

Nå gleder jeg meg til å innrede resten av soverommet, men det får bli etter at jeg har levert eksamen. På fredag får jeg rugeferie sommerferie. Det skal bli bra, det!

18 tanker om “Ordning och reda

  1. Det ble virkelig kjempefint! Og den blåfargen er helt nydelig. Sval og pen. Også så koselig å få bestemorhjelp til slike prosjekter ❤ Hurra for fredagen!

  2. Smart!! Som du veit, -eg er stor tilhengar av å bruke det ein har. I hvertfall når resultatet blir så strøkent som her! 🙂

  3. Så fint! Liker å bruke malingsrester og styre på sånn jeg og:) Ekstra stas å lese om det og se bilder, fort da blir jeg så inspirert! Du er veldig kreativ og har sansen for å gjøre det fint Ine! Gleder meg til å komme på besøk for å se dette:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s