Sommerferie

Peonies in my kitchen.
Forrige uke fikk jeg peoner fra fineste Maren. I dag har jeg kjøpt nelliker for å feire sommerferien.

Eksamen er levert, og jeg har sommerferie! Det har vært et litt tøft semester, så nå er det utrolig godt å kunne senke skuldrene. I ukene fram mot termin skal jeg bare ta livet med ro. Pusle med forberedelser, gå turer i skogen, gå på kafé, bade i Nøklevann, lese bøker, drikke kaffe på balkongen om morgenen, være masse sammen med min kjære (og feire vår første bryllupsdag!) og vente, vente, vente. Det skal bli fint.

6 tanker om “Sommerferie

 1. Nå tror jeg jeg må ut og kjøpe peoner 🙂 Gratulerer med levert eksamen! Nyt sommerferien og voksende mage, håper det blir en flott start på sommeren og en enda flottere fortsettelse 🙂

 2. Så herlig! Gratulerer med overstått eksamen! Det er en bragd i seg selv når man er gravid – du er flink!!
  Jeg lurte på hvordan dere gjør det i forhold til permisjon? Nå vet jeg ikke om mannen din jobber eller om han er student. Men hvordan tar dere ut permisjon i forhold til lånekassen og nav? Har selv termin i august, og det er virkelig et helt styr å få ting til å gå opp, da det er så mange rare ordninger når man er student. Håper på litt tips 🙂

  • Takk!

   Jeg har faktisk ikke helt oversikt enda, men vet at man får tilsvarende i fødselsstipend fra Lånekassen som man vanligvis får i stipend. Har man i tillegg hatt inntekt over et visst beløp utenom, får man også penger fra Nav. Mannen min jobber fulltid, så han får permisjonspenger ut fra sin inntekt. Vi har ikke bestemt oss helt for hvordan fordelingen blir enda. Du har helt rett i at det er litt styrete som student!

 3. Hipp hurra for sommerfri! For en fin og spennende tid det blir framover. Håper jeg får vente litt sammen med deg ❤

  Tror jeg skal unne meg en bukett med blomster i dag.

 4. Høres deilig ut med fridager før neste «eksamen», altså fødselen. Ønsker deg fine dager til avkobling og opplading. Og gratulerer med bryllupsdag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s