Velkommen inn!

I mars flytta vi fra vår lille (leide) leilighet på Sofienberg til roligere omgivelser og mer plass på Bøler. Det føltes som et naturlig skritt å ta med tanke på at vi snart skulle bli en liten familie på tre. I sentrum ville vi knapt hatt råd til en to-roms, mens 17 minutter fra Jernbanetorget med t-bane hadde vi råd til en tre-roms med stor balkong. Da ble ikke valget så vanskelig. Vi trives bare bedre og bedre på Bøler. Jeg trodde jeg skulle savne veldig det å ha stamkafeen like rundt hjørnet, men savnet blir ikke så stort når man kan drikke kaffe på egen balkong. Det beste er likevel å ha skogen rett utafor døra. Nå tenkte jeg å vise dere hvordan vi har det hjemme hos oss!

Our hallway.
Fra gangen er det dør inn til badet, stua og det ene soverommet.

Our livingroom.
Picture wall.
I stua har vi verdens mjukeste sofa og bokhyller langs hele den ene veggen.

Dining table.
Dining table.
Spisestua har vi kjøpt brukt og pussa opp. Den var i ganske sørgelig forfatning da vi kjøpte den, men nå har den blitt riktig fin!

Record player.
Stereobenken vår, der tv-en også står.

Our kitchen.
Kitchen details.
Where we have our morning coffee.
Kjøkkenet har lyseblå vegger, masse skapplass og tulipangardiner. Kjøkkenbordet var det første møbelet Ståle og jeg kjøpte sammen, derfor er vi litt ekstra glade i det. Planen er å henge en fin vegghylle over bordet, der de fineste koppene kan stå (øverst på ønskelista står en hvit stringhylle).

Our guestroom.
Study/music/sewing desk.
Det soverommet vi ikke sover på fungerer som gjesterom, musikkrom, studierom og syrom. Her skal det bli barnerom etter hvert, men babyen skal sove inne hos oss det første året.

Flower prints from Rome.
Blomstertrykk fra Roma på veggen. Fint minne fra bryllupsreisen vår!

The Elna corner.
Og Elna har fått sin egen lille krok!

Our bedroom.
Our bedroom.
Soverommet vårt var ganske stusslig da vi flytta inn, men med et strøk maling og oppgradering av garderoben der inne ble det et riktig fint rom. Nå ønsker vi oss bare en ny seng, for den vi har nå er ikke særlig god. Også har jeg veldig lyst på en fin seng som ikke er bare en rammemadrass.

Bedside table.
Mammas gamle nattbord som jeg har malt gult.

Changing station/wardrobe.
Bestemor og jeg har sydd forheng til garderoben. Ved siden av står babykommoden med klær, bleier, vaskekluter og minisengetøy. Vi har ikke plass til stellebord på badet, så da ble det på soverommet i stedet.

The baby's bed.
The baby's bed.
Ved siden av senga vår står senga til lillen klar! Senga er Gulliver fra Ikea, uroen er fra Ferm Living og regnskyen har jeg laget av fargeprøver.

Det var det! Hvis noen lurer på noe om Bøler, å flytte fra sentrum til drabantbyen, farger, møbler eller noe annet, er det bare å spørre i kommentarfeltet.

38 tanker om “Velkommen inn!

 1. Det er så utrolig fint hjemme hos dere! Så koselig og personlig og flott, og man føler seg velkommen med en gang! ❤ Å være baby her tror jeg blir skikkelig fint.

 2. Så utrolig fint dere har fått det!! Her var det mange godbiter som traff meg i hjertet.. Som tvbenken med alle lpplatene i, de mange bokhyllene, den utrolig fine lyseblå sofaen (hvor er herligheten fra?), bordet på kjøkkenet, og babykroken (så fin uro!) 🙂 Koselig at du lar oss kikke en tur innom
  Ønsker deg og magen en strålende onsdag!

 3. Så koseli dåkk har det, Ine! Og kjempefin blogg – bli glad av å lessa 🙂
  Lykke te med lille i magen! Klem.

 4. Det nye hjemmet deres er blitt skikkelig gjennomført og hyggelig og fint! Jeg stortrivdes på middagsbesøk og ser frem til mange fremtidige visitter!

 5. Jeg har bar et spørsmål: når jeg kan jeg flytte inn hos dere??? Det er jo rett og slett helt vidunderlig, nydelig vakkert! Elsker stilen deres, synes derer har vært kjemeflinke som har turt å satse på farger, og synes særlig at soverommet ble helt kanonfint! Vurderer å la meg inspirere litt, for vårt rom trenger også en overhaling(overmaling), samt at vi har en cheesy speilgrarderobe som holder på å falle fra hverandre.

  Tusen takk for at jeg fikk «komme på besøk», og for gullgod inspirasjon!

  • Takk! Vi liker sofaen godt, men den ER dyp. Passer best til å putte beina godt oppunder seg i, den er nok ikke så bra til å sitte pent å drikke kaffe.

 6. Jeg bodde nesten på bøler før (eller nesten og nesten, jeg gikk av på ‘Golia’ på t-banen). Syns det er veldig grei plassering i forhold til sentrum, tar jo ikke lange turen dit. Syns dere har det veldig koslig, og balong er sååå herlig! Vi har endelig kjøpt møbler til våres i dag 😀

 7. Så finfint hjem! Det gir utrykk for å ha en rolig og harmonisk atmosfære og masse kjærlighet!

 8. Så fint dere har fått det .) Jeg gleder meg til jeg kan flytte fra studenthybelen og inn i en leilighet jeg kan innrede selv.

 9. Så himla fint dere har det hos dere! Jeg skal absolutt la meg inspirere av hjemmet deres når jeg en gang i fremtiden får mitt eget. Dere har så mange fine detaljer i alle rom, som den mintgrønne/turkise vekta på kjøkkenet, de ulike mønstrene på spisestuestolene, de gule detaljene på soverommet(!) og ikke minst de utrolig fine gulvteppene i gangen og i stua.
  Vær så snill og si at du har kjøpt de teppene nå nylig (slik at det er mulig for meg å kapre de samme ;))

  Takk for omvisningen Ine, og ha en riktig god søndag!

 10. For en fin og gjennomført leilighet dere har fått! Veldig inspirerende å se, takk for at du lar oss få en titt. Ellers hadde jeg lyst til å spørre deg om LP-spilleren – hvor har du/dere kjøpt den, og hva er opplegget mtp høytalere til den? Den var kjempestilig i allefall!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s