Litt nytt på kjøkkenet

New shelf.
Nå har vi endelig fått på plass ei hylle og litt annet fint over kjøkkenbordet. Jeg er jo over middels glad i alle slags kopper, så jeg liker godt å ha noen stående fremme til pynt. En bonus er jo at de blir enda lettere tilgjengelig! De øverste koppene er fra mitt absolutte favorittservise, som jeg stadig er på utkikk etter, men nesten aldri finner. De får selskap av Mummi-koppene våre og et par kopper fra Orla Kiely. De fine kortene med Gilmore girls på har jeg fått av Maren (vi er like store fans begge to, og pleier å sende hverandre meldinger med fine sitater), de finnes i denne Etsy-butikken.

24 tanker om “Litt nytt på kjøkkenet

  1. Fint! Jeg blir alltid så inspirert når du legger ut bilde av veggene deres (det hørtes kanskje pussig ut). Her i huset har vi bare vegger av betong og gips og er ikke så flinke til å gidde å finne riktig type oppheng og skruer og alt det der, så det meste er festa med heftemasse eller (godt skjult) gaffateip. Ikke like shabby som det høres ut, heldigvis, men samme taktikk fungerer dårlig på for eksempel vegghyller. 😛

    • Må innrømme at det er min handy ektemann som tar seg av å henge opp det som det ikke går å bruke vanlige spiker eller skruer på, hehe.

  2. Det var skikkelig fint! Jeg liker også mummi-koppene veldig godt, og skulle gjerne også ha stilt dem ut til pynt (og da blir det lettere å bruke dem også når de står fremme).

  3. Hi, this is Nicole from She Can Lift a Horse (maker of the Gilmore Girls postcards) and this photo makes me so happy! Gilmore Girls, Moomins, and Orla Kiely all in close proximity — perfect! Thanks so much for sharing my shop with others, it certainly explains the influx of orders from Norway! ❤

  4. Jeg tror jeg må leie deg inn som stylist hvis jeg får meg leilighet 😉 Dere har det så fint og koselig!

  5. Likte veldig godt Gilmore Girls kortene 🙂 Må få tak i de. Takk for tips. Synes bloggen din er flott. Lykke til med den lille:-)

  6. Ååå, jeg er så spent på når babyen kommer, og sjekker bloggen din hver dag! Masse lykke til, fine Ine! ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s