Fine ting denne helga

En fredag uten noen andre planer enn å sove så mye som mulig.

Pizza levert på døra. Og til halv pris, fordi de leverte litt for sent.

Besøk av tante Kristin og søskenbarn.

The first Norwegian apples.

De første norske eplene og plommene. Kanskje det aller beste jeg vet.

Wienerpekan til kaffen. Så utrolig godt.

Solskinn på den siste augustdagen.

Saturday at Nøklevann.

Tur til Nøklevann med verdens fineste lille klump.

Orvars morgensmil.

Høstdrag i lufta.

P9012117

Loppemarked på Østensjø skole, der jeg fant fine kaffekopper med rosa kant.

Tid sammen med min kjære.

Den Gilmore girls-episoden der Lorelai er på blind date med Rune.

Hva var fint med deres helg?

14 tanker om “Fine ting denne helga

 1. jeg har flyttet til den nye lille leiligheten min og selv om den var veldig skitten og rotete (og jeg måtte vaske i flere timer før jeg kunne flytte inn tingene mine…) begynner den å føle litt «hjem» 🙂

  for en fin genser du har! og fine helgeting.
  og for et fint bilde av deg og lille Orvar. jeg synes du kler å være mamma 🙂

 2. Ååååh, det bildet med deg og Orvar er nydelig!! Denne helgen har jeg hatt overnattingsbesøk av ei venninne, spist god mat, trent litt, strikket på skjerfet mitt og bare tatt det helt med ro.

 3. Så fine helgegleder! Jeg elsker det litt skeptiske uttrykket til Orvar på bildet, haha.
  Min helg består av blant annet å spise kosefrokost med kjæresten, å gå på fest med flotte kolleger, å bruke en favorittkjole med stort skjørt som svisjer når jeg går, å drikke en te jeg forbinder meg høst nå som september er her, og å kunne bruke mye tid på boka jeg leser for øyeblikket. Herlig.
  Fortsatt god søndag!

 4. Jentetur til Trollvann med blingser, god te og sjokolade. Overskudd til litt husarbeid. Vintagekupp på Frøken Dianas salonger. God hjemmelaga pizza. Oppstart på ny krimbok. Så fint at du spør, så ser jeg alt jeg har å være takknemlig for denne helga!

 5. For en fin helg! Og så utrolig fine dere er! Min helg har også vært fin, med familiemiddag på restaurant, loppemarked og venninnebesøk (inkludert baby ❤ ), jobbing og snart kino. Og sjokolade med karamell!

 6. Jeg har vært på frokostbesøk, loppemarked, spist hjemmelaget pizza, gått tur, sett film, strikket på mariusgenser, hørt på musikk og kost meg med norske plommer. Må for resten si at du er veldig fin på håret!

 7. Å, så fin han er.. Han har din munn! : )

  Min helg har vært full av forventning – jeg starter på mitt andre år som masterstudent i morra. Det er jo ganske spennende. Og så har jeg bare tatt det med ro og prøvd å bli vant til å være i Nijmegen igjen, etter en lang ferie i Norge.

 8. Så fint det ser ut som dere har det!

  Jeg har også en bitteliten en, og vil trekke frem søvn som en fin ting med helga:) I dag hadde vi en god søndagsmorgen med kosing lenge i senga før deilig sconesfrokost. Har hatt hyggelig besøk og bakt banankake. Endelig fått lest i bok! Og kjøpt med helt ny bukse. Ikke gravidtøy lengre – hurra!

 9. Herlig helg, ser det ut som! Min helg har vært lange morgener, permisjonskaballegging (på kafé for å gjøre det litt hyggeligere, jeg og mannen har til sammen fem jobber og hvert vårt studie), bananpannekaker til frokost, vaffelbesøk av venner og filmkikking. Rolig og godt. 🙂 God uke til dere!

 10. Hagefest i regi av Rolf Jacobsens venner på lørdag i bakgården hos Tante Gerda. Ola Jonsmoen holdt glitrende foredrag om sitt forhold til poesi generelt og til Rolf Jacobsen spesielt. På søndag: Innsettelse av Trond Våge som domkantor på Hamar. Og han spilte så vi danset ved utgangen av domkirka. Herlig!

 11. For et herlig bilde av dere to. Det er så godt å lese at den intense barselstida ikke er like intens lenger, og at dere koser dere masse! Min helg skulle egentlig vært tilbrakt med Dag og et vennepar(med en liten gutt) på ei hytte, men på grunn av sykdom ble det avlyst og vi fikk plutselig ei hel helg åpen. Det førte til masse kjærestekos som middag og kino på lørdag, og en fire timer lang sykkel-og oppdagelsestur for å finne bryllupslokalet vårt på søndag! Det er forhåpentligvis i boks, så om to år skal dere få være med å danse i fjæra utenfor Trondheim 🙂

 12. For et nydelig navn! Og For en Nydndelig liten gutt!

  Det er så herlig når en endelig får tid til å gjøre litt andre ting innimellom.
  Fint med min helg; å trekke om 3 gamle stoler med blomstertrekk, å våkne til at E lager smilelyder i vugga, å plukke plommer, å stelle rosehagen som ennå blomstrer så fint og å dra på skattejakt på diverse bruktbutikker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s