Skogens ro

Saturday in Østmarka.
Noe av det aller fineste man kan gjør på en lørdag er å pakke med seg vedkubber, niste, kaffe på termos og sjokolade og gå på tur i skogen! Det gjorde vi sammen med gode venner på lørdag. Med Orvar godt pakket inn i ullklær og en varm Voksi-pose, var det ikke noe problem å være ute i flere timer. Jeg er så glad for at vi har barnevognvennlige turmuligheter rett utafor døra vår, for det er så godt å komme seg ut i skogen. Særlig nå om høsten, når lufta er skarp og klar, himmelen er blå og Nøklevann ligger blikkstille.

Min favorittur om dagen er å gå rundt Nøklevann. Turen er omtrent 8,5 km lang, og det er fin grusvei rundt hele vannet. Jeg pleier å starte ved Ulsrudvann, og gå rundt til Rustadsaga derfra. Ved Rustadsaga kan man spise boller og drikke kaffe om man vil (kafeen har til og med stellebord på toalettet), også bor det tre fine geitebukker der! Det er flere fine rasteplasser underveis også. Et barnevognvennlig turtips fra meg!

16 tanker om “Skogens ro

  1. Det var et vakkert bilde av dere tre! Marka har mye godt å by på. Jeg kjenner også på at det er godt å bo så nært marka. Jeg trenger bare å gå ut, så er jeg der.
    Ønsker deg en god uke, gode du!

  2. Åh, så fantastisk nydelig bilde av dere! Dere er heldige som bor med turmuligheter så nærme. Vi har jo Bymarka her, men det blir et for stort tiltak når jeg må ta buss (eller trille opp en uendelig rekke braaatte bakker) for å komme dit. Det er drømmen en gang i framtiden å bo med marka på dørstokken!

    Området rundt Nøklevann er utrolig fint! Besteforeldrene mine bor like ved Rustadsaga, forresten 🙂

  3. Så koseleg bilete! Og Østmarka er fantastisk. Eg trilla mykje der då poden var baby. Han har bursdag i juli, så eg hadde mange fine turar der den første hausten eg òg ❤ (Ekstra bonus at dei selde fantastisk gode heimelaga glutenfrie rundstykke på Rustadsaga, sjølvsagt.)

  4. Ååå – jeg har gått mye med vogn fra Ulsrudvann til Rustadsaga. Det er brøytet og strødd om vinteren også! (Men ikke så mange ganger rundt hele Nøklevann.) Med småbarn var det fast søndagstur, gå, bære, lokke, vognkjøre til Rustadsaga for bolle – og så putte ned i en eller flere vogner for å sove på tilbaketuren.
    I dag gikk vi til Sarabråten og hadde bål og mange slags bålmat. Det er fint med store unger også! Flott å leke i ruinene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s