Han her

20131007-194947.jpg
Han som slår forbauset ut med armene når noe kommer litt brått på. Han som strekker seg som en katt når han våkner. Han som kikker seg rundt med en litt bekymret mine. Han som smiler ikke bare med hele ansiktet, men med hele kroppen. Han som har de beste bollekinna, og hender med smilehull på. Han som spreller med armer og bein når han blir glad. Han som liker å bli kilt på magen, og å kose nese mot nese. Han som kikker fascinert på hendene sine, for så å stappe dem målrettet i munnen. Han som har hår bare i nakken. Han som har munn som et lite jordbær. Han som ler begeistret når pappa leker fly med ham. Han som er ungen min. Ungen vår. Fy søren, så inderlig glad jeg er i ham.

16 tanker om “Han her

  1. Å, jeg blir varm i hjertet! Så nydelige ord, og jeg tviler ikke på at han er femten ganger nydeligere. Så myk og god han ser ut på bildet også.

  2. Åh, så utrolig fint! Liker babybildene dine, hvordan du får med små detaljer uten å måtte legge ut bilder av ansiktet.

  3. Åh, så utrolig fint å lese. Får meg til å glede meg til den gangen i fremtiden jeg har en liten klump som jeg føler det sånn for, hihi.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s