21 tanker om “Lørdagsglimt

  1. Babylår ❤ Sukk, de her fine glimtene dine gjør det nesten uutholdelig å vente på vår lille klump, selv om det er bare seks uker til termin – altså egentlig helt overkommelig lenge. Håper å klare å se disse vakre øyeblikkene også i vår første tid som nybakte foreldre, vil tro det er lett å bli overveldet av både ansvar og søvnmangel. Det er i hvert fall veldig herlig å se hvert innlegg du skriver for tida! 🙂

    • Så hyggelig å høre, Ane! Jeg tror det er viktig å stoppe opp og kjenne etter på det som er fint – tross søvnmangel, slitenhet og alt det der. Håper de siste ukene av graviditeten blir fine! Klem!

  2. for eit fint lite kvardagslaurdagsdrypp. blir heilt fylt av lys og glede sjølv om det er mørkt og kaldt her no. du er så fin, ine. suss!

  3. Høres ut som en fin lørdag. Jeg har ikke gjort mye nyttig i dag, men lillegutt har vært blid som en sol, så det har vært en veldig bra dag likevel.

  4. For et fint lørdagsbilde! 🙂 Du skriver så godt og koselig! Håper dette blir slik helgene er for meg om et år… Er ca. 6 uker på vei og det er veldig spennende med et frø der inni kroppen….

  5. Kjære deg, du utstråler så mye varme og ro i det du skriver! Det går opp for meg hver gang jeg er inne på bloggen din. Jeg har sikkert sagt det før, men gode ting kan aldri sies for ofte.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s