Gavetips til baby

.

Orvars ønskeliste

Jeg tenkte det kunne være fint å dele Orvars ønskeliste (mamma og pappa har kanskje hjulpet litt til med å lage den) med dere, i tilfelle noen er ute etter gavetips til baby. Det er jo veldig forskjellig hva folk har bruk for og liker, men her er i alle fall noe av det vi ønsker oss til Orvar!

 1. Sparkebukse i ull.
 2. Bodyer/trøyer i ull.
 3. Pysjamas i ull.
 4. Siklesmekker i ull.
 5. Vindtett lue.
 6. Vindsokker.
 7. Gavekort hos Nøstebarn.
 8. Gåvogn fra Brio.
 9. Morsomme rangler i tre, og andre solide treleker.
 10. Fine bøker man kan tygge på.
 11. Lekematte til å turne på.
 12. Hjemmestrikkede klær.

Har dere flere tips om nyttige gaver til de små?

10 tanker om “Gavetips til baby

 1. Den vindlua der har vi hatt i mange år, og det er den beste lua ever! Kan også anbefale Nøstebarns votter i samme serie, helt fantastiske! Eneste vottene som faktisk har sittet godt på og, og de eneste vottene som har vært varme nok samtidig som de har vært tynne nok til at de har klart å leke med dem på. I heart Nøstebarn!

  Bøker med bilder av dyr og hvor der er lagt til «pels» sånn at barnet kan ta og lugge litt var en hit hos oss. Det samme var puttebokser og stableklosser (mor bygger opp, baby raser det ned og ler seg skakk hver eneste gang).

  Ellers er badeleker fryktelig gøy dersom dere har badekar eller en balje som er stor nok til at han kan sitte i den og plaske. Og hvis dere ikke har far før – barneservise og – bestikk. Er ikke så fryktelig lenge til han begynner å spise litt selv 😉

 2. Nydelige ønsker! Jeg elsker Nøstebarn 🙂 Veldig fin blogg du har, har bladd meg litt bakover og nå skal jeg kose meg med å lese enda mer 🙂 Gleder meg til å følge med videre!

 3. Så fin ønskeliste! Hvis det er en trøst så fikk jeg faktisk litt hjelp av mamman og pappan min til å skrive ønskeliste i år jeg også, det kan du hilse Orvar og si, hihi.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s